1

Temat: Witam, witam i o drogę pytam

Cześć wszytskim. Jestem Wojtek. Studiuję na Politechnice Gdańskiej i w Gdańsku też mieszkam od 3 lat (wszakżę czasem zmieniając lokalizacje :P) a pochodzę z kujawsko-pomorskiego (okolice Brodnicy). Dwa lata temu jeżeli ktoś by mnie spytał o supermoto, wytrzeszczył bym oczy i nie wiedział co to jest?Ba nawet jakby mnie spytał o model motocykla mniej popularny dla przeciętnego Kowalskiego, też byłbym nic nie powiedział. Ale pewego kwietniowego dnia roku 2011 to sie zmieniło.Kupno poczciwego Gs 500 E zmieniło perspektywę życia. Wszystko nabrało kolorów. Prenumerata MotorManii :D, filmy wyłącznie o tematyce motocyklowej, coraz wiecej znajomych bikerów ...itd, itp Po prostu czas przyśpieszył. Ale od tego kwietniowego dnia już troszkę czasu minęło i ta osoba chciałaby iść dalej i chcieć więcej!!  Supermoto? Nie wiem do końca czy to jest ten kierunek motocyklowy, w który pójdę, ale chcę spróbować. Szczerze mówiąc myślałem czy by nie wybrać jakiegoś ściganta (np. cbr 600 f4) i popróbować swoich sił na torach kartingowych. Ale to może potem. Wszytsko musi mieć swój czas. A teraz czas na supermoto. Mam nadzieję, że pomożecie panowie (i panie?) dobrać odpowiedniego sprzęta i słuzyć pomocą w razie jakichkolwiek pytań, których pewnie będzie nie mało. Lewa!!

2

Odp: Witam, witam i o drogę pytam

Siemano :)

525 EXC

3

Siema ;)

Na tor kartingowy supermoto będzie lepsze niż śmigacz :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

4

BolekZKO napisał/a:

Siema ;)

Na tor kartingowy supermoto będzie lepsze niż śmigacz :D

Potwierdzam, dlatego też szukam.

Powitać!

https://www.bikepics.com/members/81

5

Siemka:)

SmKTM terrOR #136

6

Siemanko

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7

Cześć ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

8

Powitać ;)

9

siemanko

Honda fmx 650