Odp: Sprzedam DRZ 400 SM - tanio !!!
mówicie dobry sprzet ? Dwu osobowy ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam DRZ 400 SM - tanio !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mówicie dobry sprzet ? Dwu osobowy ?
Wstajesz o 4, o 5 ruszasz w trasę, na 10 jesteś z sikaniem i jedzeniem na stacji, do 12 oglądasz, o 17 jesteś w domu i siedzisz w zimnym garażu do 24 jarając się nowym sprzętem.
Taaaaaa dokładnie zapomniałeś wspomnieć jeszcze raz o sikaniu na nowy sprzęt żeby się dobrze sprawował :D
jak do kolegi 280 km jest Tobie daleko hmmm
to swojej nie proponuje 308 km :D:D:D
daj link, wszystko rozpatrze, juz nie musi byc nawet drz
zapomniałeś wspomnieć jeszcze raz o sikaniu na nowy sprzęt żeby się dobrze sprawował
;) jak kto lubi, ja po zakupie dałem rade donieść do kibla :D
samson nie bądź żyła w tj cenie :)
dorzuć koła najlepiej z nowymi oponami, tankij do pełna i dorzuć oczywiście bon paliwowy na cały rok :)po prostu ka czytam i słucham tego "wybrzydzania" ;/
w tym kraju łatwiej trupa sprzedać niż moto gotowe od jazdy
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
jak pisałem w innym poscie
sprzedałem DRZ bez kwitów za 6000 zł
z masakrycznym luzem na zawieszeniu
cieknącymi lagami
tarcze wyoranefakt silnik był jak złoto
i gość nie marudził :)
a jak sprzedajesz sprzęt za wyższa kwotę i to dobry sprzęt to problem :)
A kto tu na forum wybrzydza to że zapytał się czy ma koła enduro to Ci to przeszkadza?
Jak masz pisać głupie posty to się nie wypowiadaj.
cena motocykla jest niska a koła w tej cenie to chyba by trzeba było z drzewa spaść
dodaj koła i podwyższ cenę. innej rady nie ma - nie sprzedasz tego motocykla tanio i bez kół enduro :) haha
ale żeście temat rozwinęli, jak komuś zależy na zakupie to sie kopnie i na drugi koniec polski ;)
Szyman
masz pw
Samson PW
Sprzedana
Ktoś z forum zakupił ?
a tego to nie wiem akurat, pojechała do Iławy gdzie same DRZ-ty jeżdżą jak widać ;)
Sprzedana
Brawo Samson - a myślałem że wystartujesz już w pucharze DR-Z ty a tak podium gwarantowane w KLX-ie ;-)
Pozdrów brzuch o SSSTW
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam DRZ 400 SM - tanio !!!
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 77 zapytań