Odp: Suzuki DRZ400 SM 2005 - Warszawa
johny nie wciskaj ludziom już tej padaki, wchodzi w rachubę zamiana na pianino + playstation 1 ?
czy sprzeda pan za 9900 ?
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Suzuki DRZ400 SM 2005 - Warszawa
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
johny nie wciskaj ludziom już tej padaki, wchodzi w rachubę zamiana na pianino + playstation 1 ?
czy sprzeda pan za 9900 ?
Bez kitu coś tu śmierdzi, a właściciel nawet nie chce powiedzieć co.
Ja mogę zamienić na Playstation 2 z jedną grą, ale bez pianina!
Lubie aukce
Ja daje 4K, daleko nie mam ;)
Do 4k dołożę zabytkowy rower marki Ukraina, po wymianie napędu i klocków.
To mnie panowie przebiliście. Nie będę ukrywał, zależy mi na przedmiocie - dam 4 koła..... od Kamaza + bezcenny zestaw filmów z Młodymi Wilcami i autograf Siary Siarzewskiego!
john_00 napisał/a:tak, tak to ten :)
Detektyw sowa znów na tropie :-) nieskromnie powiem że jestem w tym najlepszy
john powiedz mi co z moto było nie tak... rozmawiałem z poprzednim właścicielem ale on albo nie ma bladego pojęcia albo leci w..... znasz pewnie ten pierwotny tekst "uszczelki do wymiany bo cieknie od spodu" hahahha. Wiem że raz robił moto a potem była powtórka z rozrywki i sprzęt kupiłeś ty...no ale tak szczerze przebieg nie jest duży.... więc pytam?P.S. w przebiegu jest błąd czy...??
Przebieg Stare ogłoszenie 11537
Przebieg nowe ogłoszenie 11500
a remont 900km temu ???Proszę tu jak na spowiedzi>>>to jest forum a nie Słomczyn/Żerań
Moto jest działające w 100% i świeżo po remoncie, w pełni sprawne, aktualny przebieg trochę ponad 12tyś.
Wszystko udokumentowane, zgadzam się na oględziny przez serwis ASO, zaufanego mechanika itp.
Poszukiwaczom i tropicielom teorii spiskowych, detektywom internetowym uprzejmie dziękuje, a zapraszam do kontaktu osoby naprawdę zainteresowanym zakupem dobrego motocykla. Ze sprzedażą motocykla mi się „nie pali”, bo wiem co sprzedaje, być może zostanie u mnie.
john zadałem ci kilka pytań i na żadne nie otrzymałem odpowiedz!? To co napisałeś wyżej przeczytałem w ogłoszeniu... detektywem jestem z zawodu i z wykształcenia a kupującym z wyboru... kupujący pyta sprzedający nie odpowiada... i co ja mam o tym myśleć... czasy PRL-u mamy już dawno za sobą.
Ściema. Ale to dobrze bo kto przeczyta wątek nie kupi tej miny.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Suzuki DRZ400 SM 2005 - Warszawa
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań