Temat: Mocowania do handbarów.
Do Zety, chodzi o te śruby rozporowe które wchodzą w kierownice.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Mocowania do handbarów.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do Zety, chodzi o te śruby rozporowe które wchodzą w kierownice.
Jeżeli o same śruby chodzi to kupisz w metalowcu lub castoramie jeżeli o całość to są gotowe kity do kupienia osobno
-najtańszą alternatywą jest kupienie w budowlanym stalowych kołków rozporowych z śruba M8, średnica zewnętrzna kołka ok 13mm(dla normalnej crossowej kierownicy) wykręcasz szpilkę z nakrętką z kołka zastępujesz kupioną w metalowcu M8 najlepiej imbusowa z stożkowym łbem i masz gotowy zamiennik.
No właśnie widziałem, że w oryginalnych jest jeszcze taka podkładka prostokątna przy kołku, o twoim sposobie w pierwszej kolejności pomyślałem :)
powiem Ci ze wytrzymuje upadek moto bez tej podkładki prostokątnej- niestety wypróbowałem niedawno : / nawet jest mocniejsze bo te org są ameliniowe :)
No to wkręcę bez w takim razie, bo kołki jakieś mam i nawet pasują jak przymierzałem :)
[url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTIyMDA5MA==&t=komplet%20tulejek[/url]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Mocowania do handbarów.
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 82 zapytań