Odp: Wybor sm 50cc i ubrania na nie.
aprille smx też dobry sprzęt. Podajże na 50cc. Ale dla cb to 50cc to trochę małe mi się wydaje. Nie lepiej 125?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybor sm 50cc i ubrania na nie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aprille smx też dobry sprzęt. Podajże na 50cc. Ale dla cb to 50cc to trochę małe mi się wydaje. Nie lepiej 125?
Panowie, :D Znalazłem sprzęt dla mnie !
Jest nim Honda Hm Cre 50! ma ponoć fabrycznie 18 km! Gaźnik 19mm itp. Najwyższe, najmocniejsze moto jakie jest z 50cc :D
[url]http://tablica.pl/oferta/honda-hm-50-crm-sm-derbi-senda-dt-sx-xps-CID5-IDFkZj.html#c43d808740;r:;s:[/url]
Co o niej powiecie, Wiem że są co najmniej 2 wersje, Wersja Baja i Six nw ktora lepsza, ta chyba jest Baja. Pozdro LwG :)
Gdzie AM6 i 18 koni?? taka moc z 50ccm? przy takim wysileniu tłok do wymiany co chwila by byl
Poczytaj na necie, cylek żeliwny org od am6 tylko ma zmienione kanały czy coś, gaźnik coś kolo 19mm poczytaj a znajdziesz.
No to pokaz mi tu arykuł ktory mowi ze am6 ma w serii 18km. Zeby taka moc uzyskac z tego silnika to trzeba wymienic w nim co sie da. Kolega w Aeroxa wsadzil 8tys zł, wtedy mial cos kolo 20KM z tym ze nie bylo to juz 50ccm a i zywotnosc tłoka liczona w mth
No to pokaz mi tu arykuł ktory mowi ze am6 ma w serii 18km. Zeby taka moc uzyskac z tego silnika to trzeba wymienic w nim co sie da. Kolega w Aeroxa wsadzil 8tys zł, wtedy mial cos kolo 20KM z tym ze nie bylo to juz 50ccm a i zywotnosc tłoka liczona w mth
A sory pomyliło mi sie ma 12 km :D
Cytat:
"Jeśli chodzi o tuningi itp, to moja HMka jest w pełni seryjna, jest to najmocniejsza 50tka w swojej klasie, ma 12KM w serii, więc nie widzę sensu tuningowania czegoś, co deklasuje wszystko w swojej klasie, nie ma po prostu takiej potrzeby, szkoda tylko silnika i kasy ;]"
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7yVKwpHUrGk[/url]
kazdy moze napisac ile chce, ja napisze ze moj 525 ma 70 kucy i niech cytują, chodziło mi o cos bardziej wiarygodnego jak na przykład dane fabryczne albo wykres z hamowni a tak ogolnie zeby nie ciagnac OFFa to wydaje mi sie ze wszystkie sprzety z AM6 sa godne polecenia. Dobra dostepnosc czesci, tunningowych takze. za 600zł kupujesz 70ccm Cylinder, do tego jakas dysza,tłumik i filtr powietrza i w miare lata sprzet
Ja na Airsalu Sport 70 i wydechu Conti CHR MOŻE mam ze 13km, nie więcej, więc w to, że seria ze " przerobionymi kanałami " ma 12km to są zwykłe bajki ... Na tym setupie na przełożeniach leci mi 108kmh i jak na tą pojemność jeździ całkiem dobrze, ale nie zmienia to faktu, że i tak jest za słabe. Jak masz możliwość to szukaj czegoś większego.
powiem tylko ,że te bajki o hm to sobie można wiecie gdzie wsadzić. Kumpel ma hm (ta po prawej) [url]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/615198_394869693896140_1918139895_o.jpg[/url] 2010 rok full odblokowaną i ja sendą na oryginalnym cylindrze go robię, mam wsadzony wydech,filtr i gaźnik ale mimo to on z teorii to powinien mnie brać jak chce.
Dobra, ja tylko cytuje co widziałem i to na kilku filmikach, opisy ze 1 był na hamowni i mu 18 km pokazano -,- NW jak z tym jest ale mnie najbardziej przekonuje ta hm'ka bo jest największa z 50cc sm/enduro. A moto 125 kupie może za 2 lata, bo w te wakacje może zrobię A1 i może na T. A w 18 A2 i DRZ 400^^
jak nie kupie 125 to zrobię dobry tuning na żeliwnym cylku co najmniej 80cc np polini race 80.
Witam, po małej przerwie :D
Co powiecie o tym? Godny polecenia? to jest china czy austria?
[url]http://tablica.pl/oferta/generic-trigger-50-sm-am6-2011r-30-innych-skuterow-CID5-ID22TH1.html#6d5a52985b;r:;s:[/url]
Po co kombinujesz, później będzie Ci to trudniej sprzedać. Ja od siebie mogę polecić DTx 50, mam z 2006 roku od 3 lat nią męczę trochę w stuncie trochę w mieście, lekki teren też się zdarzał. Do tej pory jedynie linka sprzęgła się poddała i uszczelniacze puszczają lekko olej więc też do wymiany. Tak prócz tego to lałem olej i od czasu do czasu czyszczenie świecy. Wszystko chodzi jak chodziło. A i jeszcze kierownica seryjna strasznie się gnie z takich 'wad'.
ja też polecam swojego Rieju Spike z 2006r. Jak chcesz info to pisz na pw.(wygląd tak jak avatar)
Czyli lipa ;/
A nsr 125/50?
Jest jakieś sm do 4500 125/50?
O chłopie ty masz milion pomysłów na minutę.. :D
Sm 125/50 do 4500zł ?? nie ma opcji.... A tak w ogóle to ja bym się nie bawił w 125/50 bo potem jakaś mała kolizja to już może byc przypał, ciąganie po sądach, kasa leci i możliwe że odroczone prawko i hui wielki a nie moto -.- :D
Ale "Rób co chcesz, niczego nie żałuj" ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wybor sm 50cc i ubrania na nie.
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 80 zapytań