Temat: KTM Power Days
Tak jak w zeszłym roku KTM znowu ma do wykorzystania jakieś vouchery.
[url]http://www.ktm.com/parts-wear/powerdays.html[/url]
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » KTM Power Days
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w zeszłym roku KTM znowu ma do wykorzystania jakieś vouchery.
[url]http://www.ktm.com/parts-wear/powerdays.html[/url]
Dzięki hacker właśnie jadę do salonu zamówić kilka gratów.
Pozdro!
No do mnie tez juz przyszedl. Pytanie tylko ile musze wydac u dealera zeby uzyc vouchera?
600
No niestety tak jak pisze Gierwi 600,- PLN, ja wpadłem w szał zakupów i wyszło znacznie więcej :/
Tylko 200PLN rabatu ??
Voucher jest na 200,- PLN przy zakupie za minimum 600,- PLN. Na szczęście są jeszcze indywidualne rabaty.
No no, rozumiem. Ale wg mnie wartośc vouchera powinna rosnąc wprost proporcjonalnie do ilości zakupów :)
W UK mamy pol ceny, zakupy za £200 bede mial za £100...
Siedzenie 'step', pokrywa sprzegla, zebatka 42T, cos jeszce bedzie trzeba dobrac ;)
No i tak, to rozumiem :)
Tylko zastanawia mnie skoro w UK nadal jest to ten sam KTM to wszędzie powinno byc jednakowo!
A nie wiecie czy na czesci katalogowe tez to dziala? np. uszczelki, pokrywy sprzegla, tarcze, klocki czy kierownice?
Wszystko co w PowerParts i PowerWear katalogach tylko.
Voucher jest na 200,- PLN przy zakupie za minimum 600,- PLN. Na szczęście są jeszcze indywidualne rabaty.
Voucher jest łączony z indywidualnymi zniżkami?
Siedzenie 'step', pokrywa sprzegla, zebatka 42T, cos jeszce bedzie trzeba dobrac ;)
Orientujesz się może czy jest jakaś kwota maksymalna? Czy można wykupić pół katalogu za pół ceny? Jak to wygląda trzeba mieć jakieś wydrukowane vouchery, czy idziesz, kupujesz coś z powerwear'a, a oni mówią, że dzisiaj połowa ceny? : P
Bo w takim układzie opłacałoby mi się poprosić jakiegoś znajomego z uk, żeby kopsnął się do salonu ktm'a i zrobił mi zakupy.
Chętnie przygarnę ortezy alpinestars'a b2 2 w cenie 1 : P i pewnie jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy by się znalazło
dokladnie, jakby w polsce tak zrobili to by bylo git
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » KTM Power Days
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 75 zapytań