Temat: [S] KTM Duke 690 R
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2660505478[/url]
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM Duke 690 R
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2660505478[/url]
Update :-)
coś te nasze sprzęty mało chodliwe ;/
Dziwnie nie... ? Ja chce teraz Sm i Brudasa :) Jak sprzedam :)
Śmiało... :)
coś te nasze sprzęty mało chodliwe ;/
Spoko, z doświadczenia wiem, że pod koniec roku ciężko sprzedać - za to na wiosnę będziecie mili wysyp "oglądaczy";]
A tak w ogóle fajny ten Duke;)
A tak w ogóle fajny ten Duke;)
Ja zawsze będę wspominał Duka w wielkim sentymentem.
Powodzenia w sprzedaży!
Mi się strasznie podobają te Duke-i
Miał to być mój pierwszy sprzęt ale się opamiętałem:)
ja sie teraz czaje na Super Duke 990 ;), co powiecie o tym sprzecie ?
Miałem okazję kilka razy przejechać się tym modelem - fantastyczny motocykl, bestia!!! DukeSebo chyba jest w stanie najwięcej opowiedzieć o tym sprzęcie. Jeden sezon miałem SMT z tym samym silnikiem - urywa dupę, jednak z uwagi na pozycję na Super Duke'u ma się dużo bardziej bezpośrednie doznania niż na SMT - polecam!
No ale nie ma co zaśmiecać tematu.
też się nad nim zastanawiałem, tylko wydech strasznie nisko
też się nad nim zastanawiałem, tylko wydech strasznie nisko
dokładnie, wszystko zajebiste, tylko ten wydech bo juz nie mowie o jezdzie po schodach ale nawet z kraweznika zjedziesz i przywalisz - w nowej wersji poprowadzili bokiem, wiec chyba cos jest na rzeczy
Panowie, to nie SM tylko naked więc nikt nie zakładał że będzie latał po schodach czy innych krawężnikach. Co ni zmienia faktu, że i mały i duży Duke to świetne sprzęty i chętnie bym pojeździł i jednym i drugim. Szczególnie wersje "R" są zajebiste. Może kiedyś, w nagłym przypływie kasy na koncie..
Powiem tak przez próg zwalniający przeleci.. :) Dzięki temu, że jest tak nisko a to przekłada sie nie super rozkład środka cieżkości a co zatym idzie jazda po zakretach daje dużo radości.. :-)
Całego szyku temu motocyklowi daje właśnie ten wydech.
Jest on po prostu zajebisty i tym się wyróżnia.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM Duke 690 R
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 74 zapytań