Odp: SM nadające się do startów w PP.
Bardzo kibicuje Twojej odbudowie, fajnie będzie się spotkać na torze :)
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » SM nadające się do startów w PP.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo kibicuje Twojej odbudowie, fajnie będzie się spotkać na torze :)
Subek,również moje gratulacje, teraz tylko musisz zapierdalac tak jak Piotr, w końcu jest zwycięzcą klasy otwartej PP 2011r(czyli C2).Sprzęt naprawdę godny, tylko wsiadac i trenowac. Do zobaczenia na torze
Hehe, nie ma szans, w ogole nie ogarniam jazdy po asfalcie :) No ale bede trenowal ile sie da :)
Hehe, nie ma szans, w ogole nie ogarniam jazdy po asfalcie :) No ale bede trenowal ile sie da :)
Też nie ogarniam... ale jak tylko śniegi puszczą...
"NIE MA OPIERDALANIA SIĘ!!"
...trenujemy! Któryś z nas będzie musiał być ostatni. A wiadomo, że nikt nie chce... ;)
No wiadomo :) Ale u mnie to pewnie będzie więcej śmiechu niż napinki :)
No wiadomo :) Ale u mnie to pewnie będzie więcej śmiechu niż napinki :)
Spokojnie... ja też to robię dla funu :) Jak znam życie to nawet w klasach mistrzowskich jeździ się w większości dla funu, bo pieniędzy z tego raczej w Polsce nikt nie ma...
spodoba się Wam Panowie, gwarantuje ;-)
Nie martwcie się, ja będę ostatnia :)
no kozacki sprzecior.
powodzenie w startach.
Wiesz, to zależy w czym będziesz jechała ;D
Kobiety przodem ;)
Ale OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.................................................
Żaden OFF... moto już kupione, więc zostało tylko ustawić się na wspólne testy
Coś czuję, że na tej pozycji będzie spora rotacja... :) Niemniej jednak Wrocław zdaje się nieźle przygotowywać do nowego sezonu. Mam nadzieje, że uda nam się wszystkim sporo pojeździć!
Ja dzisiaj poskładałem przedni hebel i wziąłem się za jazdę, sprzęcior ryczy, zionie ogniem i zamiata dupą :) Wykurwiście jest :)
Gratulacje!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » SM nadające się do startów w PP.
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 80 zapytań