1 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-11-19 11:05:42)

Temat: Co kupić - testy !!

założyłem jakiś czas temu bloga, na którym sukcesywnie, raz w tygodniu będę wrzucał testy sprzętu.
Mam nadzieję, że chociaż w niewielkim stopniu uda się dzięki temu uniknąć mnożenia tematów typu : czy lc4 jest ok ? albo jaki kask do Supermoto.
Zapraszam wszystkich.
Oczywiście Uwagi mile widziane :)

[url]http://tr4moto.blogspot.com[/url]

jest jeszcze facebookowy profil, któy w sezonie zimowym lekko przysnął
[url]www.facebook.pl/tr4moto[/url]

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

2

Odp: Co kupić - testy !!

nikt, nic ?

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

3

Mi się podoba ale musisz robić sporo tych testów żeby ludzie wracali. Dogadaj się może z jakimś sklepem żeby podrzucali ci towar :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

4

wstępnie mam dużą listę swoich własnych przetestowanych rzeczy m.in:
-gogle,kask, odzież, w tym też będzie miejsce na kilka motocykli.
Powiedzmy, że powinienem do początku przyszłego sezonu opisać wszystkie swoje rzeczy a potem ... no i wtedy będę kombinował :)
Planuję raz w tygodniu wrzucać wpis z testem - to chyba jest ok ? nie za często i nie za rzadko

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

5 Ostatnio edytowany przez Sikorini (2012-11-20 18:26:59)

Mi się pomysł ogółem podoba. Wykonanie - tzn tworzony tekst jak i oprawa graficzna bloga jest w porządku.
1 raz w tygodniu trochę rzadko, by ludzie regularnie czytali bloga. Być może ten 1 raz wystarczy.

Ja bym to trochę uporządkował. Tzn nie że tu testuje buty, za tydzień rękawiczki a za 2 skarpetki na moto itd.Zebrałbym jakąś liczbę kasków w podobnej cenie (Pożyczyć od znajomych a nie kupić, bo wiadomo nie potrzebny wydatek...) i zrównać te produkty pod różnymi względami.

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

6 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-11-20 18:32:28)

Testowania kilku tych samych produktów jest całkiem dobrym pomysłem.
Z drugiej jednak strony - nie chcę pisać testu po 20 minutach trzymania kasku w ręce.

Ten sprzęt oprócz faktycznie 1- butów będzie bardziej oparty na długotrwałych testach np.
kask - 3 sezony
gogle - 2 sezony

Co uważam jest lepsze niż dostanie od sponsora gadżetu i przymusu napisania o nim w samych superlatywach...

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

7

No przy takich długodystansowych testach możesz mieć problem z częstymi aktualizacjami :)

PS. Jakbyś chciał przejść z darmowego na profi serwer to mam trochę luźnego miejsca i mogę ci odstąpić :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

8 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-11-20 18:47:03)

subek napisał/a:

No przy takich długodystansowych testach możesz mieć problem z częstymi aktualizacjami :)

do nowego sezonu starczy mi moich "starych" rzeczy a potem będę się martwił ;)

dzięki za propozycję serwera, jak się poogarniam, zastanowię, to się odezwę :)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

9

Pomysł naprawdę fajny. Do tego super ubrane w słowa-przynajmniej ja się trochę pośmiałem : P
I jak najbardziej zgadzam się z uwagami Sikorini.

10

no to wrzucam test (prawie) 3ech kasków
[url]http://tr4moto.blogspot.com/2012/11/test-kaskow-fox-v2-scott-350-co-dwie.html[/url]

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

11

A może byś udostępniał na blogu testy innych, nie tylko twoich. Np. ja pisze test mojego kasku i wysyłam ci go a ty go wrzucasz na blog.

12 Ostatnio edytowany przez Żółwik (2012-11-28 20:19:33)

Tadzik...
Młody jesteś, zbyt wiele nie przelatałeś....ale...
No właśnie ,ale...piszesz tak zajebiście,że będę Twój blog odwiedzał z ciekawości, tak żeby poczytać... Już na browarze po lataniu wydawałeś mi się mocno ogarnięty, ale nie przypuszczałem,że masz takie zdolności...
Ku.wa !!! Tak szczerze ,to się marnujesz, bo wiele czasopism motoryzacyjnych ubrałoby niejeden temat Twoimi słowami.
Pomyśl o tym...
Gratulacje... (szczere)

WR 400, Intruder VZR 1800
www.digi-cerm.pl
http://www.bikepics.com/members/zolwik-poznan/ 
http://www.youtube.com/user/MOTOADHD#g/u

13

Ogromnie się cieszę, że moje "testy" spotykają się z pozytywnymi słowami.

Żółw - właśnie dzięki takim słowom i opiniom mam jeszcze więcej chęci na pisanie.
Przyznam, że z wielką chęcią robiłbym to zawodowo, no ale to czas pokaże.

@heroineXrace - nie można na swojego bloga wrzucać tekstów innych ludzi, bo mija się to z jego ideą.

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

14

Czekam na test butów FLY Maverik ;D bo mnie kuszą ale nigdy ich nie widziałem i nic nie słyszałem na ich temat ;/

Dr.Bigos 0,7

Częstochowa okolice pisac !

15 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2012-11-29 18:21:51)

Tadzik test elegancki ale wtrąc cos o cenach testowanych produktów.

525 EXC