1

Temat: [S] konsola ps3-2 pady-6 gier[oryg.]

Witam,
ze względu na nowego kompa i dużo nauki w nowej szkole jestem zmuszony opchnąć swoją maszynkę do grania.
W skład zestawu wchodzą:
ps3 fat 80 GB (najmniej awaryjna wersja);
2 ORYGINALNE pady dualshock 3;
oryginalne pudło+wszystkie papiery instrukcje itp zapakowane w oryginalne woreczki;
wszystkie kable potrzebne do podpięcia i grania.
Gry:GRAN TURISMO 5, GTA 4, Killzone 2, Dead Nation, Wipeout HD Fury, Little Big Planet.

ew. mogę się zamienić za gopro+dopłata

gg:6991597
mail: skate12343@gmail.com

2

Odp: [S] konsola ps3-2 pady-6 gier[oryg.]

Cena?
Sprzedajesz bez gier?

3

@konradoz
kumpel sprzedał niedawno też fatke z samym zestawem guitar hero i tylko 1 padem za 700 to myślę ,że 750 za zestaw to godna oferta,ew małe nego :D i raczej wolałbym cały zestaw bo nie chcę się bawić ze sprzedażą gier ale jak masz fajną propozycję cenową to dawaj resztę omówimy na pw

4

fat jest najbardziej awaryjna w wole ścisłości. Troche drogo, za tyle nową slim można kupić. :/

5

No niestety takie rzeczy szybko traca na wartosci. Rok temu kupilem przed gwiazdka Xboxa 360 slima z kinectem bo byl na to bum, gralem moze z 5 razy, ale wiem ze nie oplaca mi sie jej sprzedawac dlatego tez lezy w kącie, moze w ten weekend cos na kinect'ie popykam z kumplami:D

6

Ja tak samo kupilem Xa w lipcu a teraz warty o 400-500 stówek mniej , a grany tylko okazyjnie ;d

Rieju rr 50 sm / NSR125 / Husqvarna TE 250 !

7

ja mogę przyjąć pierwsze 4 gierki w super dobrej cenie, bo mam ps3 które leży i się kurzy :)

wzium?

8

Ja bym kupił pada i gry:) Chciałbyś sprzedać??

SmKTM terrOR #136

9

też mogę zakupić pada :)

KTM 640 LC4 2000r SM | Wheeeeeeeeeeeeeeeeelie ;)

10 Ostatnio edytowany przez sqbany (2012-11-28 18:58:34)

fat 80 jest uznawana za jedną z najmniej awaryjnych bo jak to fat ma dużo więcej miejsca na chłodzenie a laser jest lepszy od każdej wersji fat tj 60 i 40 giba a taki sam jak slimki co w podsumowaniu stawia fatke 80 na czołowym miejscu.
[url]http://ps3-hack.pl/forum/ktory-mode-ps3-jest-najmniej-awaryjny-t925.html[/url]

Jackoo93PL napisał/a:

fat jest najbardziej awaryjna w wole ścisłości. Troche drogo, za tyle nową slim można kupić. :/

spoko, jak kupisz slimkę za tą kasę z grami i padami + pewnością ,że to nie fake to kupuj na allegro :). Ja sprzedaje pewny używany sprzęt ze wszystkimi rzeczami które otrzymujesz przy kupnie. Gdyby ktoś mieszkał blisko mnie to nawet można pleyke przetestować czy nie kłamię i oglądnie wszystko sobie dokładnie.
Czy sprzedam gry i pady?
Kurczę ale tylko za naprawdę godną propozycję cenową bo nie chce mi pieprzyć ze sprzedażą na części a co mi z samej konsoli jak gier nie bd miał? jak znajdę poszczególnych kupców na wszystko to wtedy mogę sprzedawać gry i pady i plejke ze wszystkim
+ oczywiście w grę wchodzi zamiana za gołpro

11

To ile za konsole i pada bez gier i drugiego pada, które kupi Balagan?

DRZ400SM, KTM 990 ADV

12

czekej czekej :D zapomniałem dodać ,że LBP i DEAD NATION są w cyfrowej wersji czyli na dysku konsoli czyli jakby automatycznie są w sprzedaży z konsolą(przepraszam za brak doinformowania)

rbsn99 napisał/a:

To ile za konsole i pada bez gier i drugiego pada, które kupi Balagan?

zapraszam na pw

13

up :D

14

sqbany napisał/a:

spoko, jak kupisz slimkę za tą kasę z grami i padami + pewnością ,że to nie fake to kupuj na allegro :).

Panie.. da się :) Ja na przykład dwie nowe bo dwutygodniowe konsole ze wszystkim + grami za 650 puszczałem, trzeba mieć trochę szczęścia :)

DT 125 '04 > DRZ 400 E '03 > 625 SMC '06 > R1 RN09 '02 > RM 250

15

kuurde to było pisać, sam dwie plejki za 650 bym kupił :D

up, 700 + wysyłka - taka mikołajkowa cena i więcej nie zejdę :P