Temat: Drgające lusterka
Witam, pewnie nie tylko ja mam ten problem ale może ktoś już znalazł rozwiązanie tego problemu? Powyżej 60km/h to niewiele widać w moich wibrujących lusterkach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Drgające lusterka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, pewnie nie tylko ja mam ten problem ale może ktoś już znalazł rozwiązanie tego problemu? Powyżej 60km/h to niewiele widać w moich wibrujących lusterkach.
Może trzeba użyć więcej Nm przy dokręcaniu wszystkich połączeń śrubowych w zwierciadłach ;)
Dokręcone są na maksa... Co prawda mam lusterka od wersji Adventure więc może te okrągłe chyba składane dają radę?
Ja mam suprmotowe ala hacker i jest ok.
to powinno rozwiązać problemy :)
[url]http://reevu.co/[/url]
No niestety, we wszystkich Katach jakie posiadałem zawsze był ten sam problem, france wibrują i gówno w nich widać. Przestałem więc w nie patrzeć i już się nie denerwuję, trzymam je tylko po to by przy kontroli Pan nie miał argumentu - choć i tak pewnie znalazł by kilka innych by zatrzymać dowód rejestracyjny. Nie przejmuj się :) trzeba tylko się łbem nakręcić jak się lata po mieście.
Spróbuj może takich o jakich pisał kwkm
Mi tam nawet na KTMie oczy drgają - jak dojeżdżam do świateł to się trzęsą :-) Dużo nie zdziałasz - tylko zmiana moto :-) Na WR ten problem nie występuje :-)
Dzięki za odp. Fajny ten kask ale nie na moją kieszeń.
kwkm podeślesz jakiegoś linka do tych lusterek?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic20209-s-lusterka-dla-prawdziwych-supermociakow.html[/url]
Temat jest już zamknięty - pisz na PW do Hacker33, może coś jeszcze zaradzi.
tak jak pisze KWKM na hackerowych lustrach nic nie drży (mialem w husce a teraz w exc)
Wibrator LC4 również nie telepie lusterkami pod kierą :)
Potwierdzam: miałem w 950SM, Husce 450 SMR i teraz w 690 SMC i nie drżą! Dodatkowo coś niecoś w nich widać.
Dodatkowo coś niecoś w nich widać.
IMO jak na tak mały rozmiar zwierciadła, oraz fakt że montowane są dyskretnie pod kierą, to widac naprawdę przyzwoicie, po przyzwyczajeniu i jak wszyscy wspominają nie wibrują.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Drgające lusterka
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 81 zapytań