1 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2012-11-18 14:07:07)

Temat: Sprzedam cegłe , dachówke

Witam
Temat nietypowy , ale z tego co widze wiele osób sprzedaje sprzęty żeby remontować domki ( co mnie samego dotyczy)

do sprzedania cegła licowa dziurawka czerwona oraz dachówka karpiówka jak na foto. NOWE!!!

cena do uzgodnienia zaleznie od tego ile sobie zażyczymy , ale mysle ze na alledrogo.pl taniej nie znajdziecie :)

dla forumowiczów wiadomo oko przychylniejsze ;) , takze prosze o PW jesli jest ktos zainteresowany.

http://img442.imageshack.us/img442/4789/cegaj.jpg

2

Odp: Sprzedam cegłe , dachówke

ha :D najczęściej to tutaj ludzie sprzedają motocykle by mieć kasę na budowę domu.
A tu proszę, kolega oryginalnie rozbiera dom by kupić SuperMoto! :D

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

3

opozycyjna akcja do akcji "i ty zostań bohaterem w swoim domu"

postawa godna naśladowania :D

ale ku wa dwie cegły sprzedawać :P:D

motoslide.com

4

aha nie dodalem ze ilosc w milionach :)  i nówka nie śmigane ;)

5

Raczek napisał/a:

ha :D najczęściej to tutaj ludzie sprzedają motocykle by mieć kasę na budowę domu.
A tu proszę, kolega oryginalnie rozbiera dom by kupić SuperMoto! :D

Hahaha, dokładnie o tym samym pomyślałem :D Ludzie sprzedają moto, żeby zbudować dom, a kolega sprzedaje dom, żeby kupić moto :)

Zapomniałeś dodać jaki rocznik.

Kawasaki KX250F

6

rocznik 2012. przebieg ok 12 metrów (ręcznie noszone) , kolor ciemniejsza czerwień marlboro :)

zapraszam bo cena za sztuke dochodzi do 2 zł , u mnie poniżej złotówki...

7

Black-Jack napisał/a:

rocznik 2012. przebieg ok 12 metrów (ręcznie noszone) , kolor ciemniejsza czerwień marlboro :)

Chłopaki- jak ktoś nie ma kasy na moto, niech kupi cegłe od Black-Jack, za np 1zł i sprzeda na allegro za 2 zł :)

Rachunek prosty , kupujecie 12 tys cegieł, i sprzedajecie po 2 zł i macie na + 12000 na moto :) do tego pare dachówek i macie na starty w 2013 :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

8

tegma napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

Chłopaki- jak ktoś nie ma kasy na moto, niech kupi cegłe od Black-Jack, za np 1zł i sprzeda na allegro za 2 zł :)

Rachunek prosty , kupujecie 12 tys cegieł, i sprzedajecie po 2 zł i macie na + 12000 na moto :) do tego pare dachówek i macie na starty w 2013 :)

i interes zycia ubity :>

9

Wiecie co jest czerwone i źle działa na zęby ?

Cegła

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

10

nadal aktualne :>