3,526

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

hermes napisał/a:
velkurczak napisał/a:

Zakładam że moto nie jest kradzione, jak nakręcić temat żeby to zarejestrować? Oto jest pytanie!

Jak chcesz nakręcać spiralę "stał na ulicy,pod blokiem/lub w garażu jak wyszedłem już go nie było, kochałem go jak syna był moim oczkiem w głowie" to bierz w ciemno przesyłka za pobraniem poczta polska czy inny DHL.

Człowieku zastanów się  u mnie stoi DR-Z kolegi dał mi na serwis i na przechowanie ale się nie odzywa od jakiegoś czasu, mam kilku świadków którzy słyszeli jak mówił "rób z nim co chcesz jest twój" sprzedam moto w 100% legalne z jednym kompletem kluczyków,niestety zapodziałem gdzieś komplet dokumentów.

założenie "zakładam że moto nie jest kradzione" BEZ KOMENTARZA

+1

Jutro to może być Twój sprzęt.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3,527

hacker33 napisał/a:
hermes napisał/a:
velkurczak napisał/a:

Zakładam że moto nie jest kradzione, jak nakręcić temat żeby to zarejestrować? Oto jest pytanie!

Jak chcesz nakręcać spiralę "stał na ulicy,pod blokiem/lub w garażu jak wyszedłem już go nie było, kochałem go jak syna był moim oczkiem w głowie" to bierz w ciemno przesyłka za pobraniem poczta polska czy inny DHL.

Człowieku zastanów się  u mnie stoi DR-Z kolegi dał mi na serwis i na przechowanie ale się nie odzywa od jakiegoś czasu, mam kilku świadków którzy słyszeli jak mówił "rób z nim co chcesz jest twój" sprzedam moto w 100% legalne z jednym kompletem kluczyków,niestety zapodziałem gdzieś komplet dokumentów.

+1

Jutro to może być Twój sprzęt.

+1
Przecież w Polsce nie kradną, prawda ?

nto

3,528

hermes napisał/a:
velkurczak napisał/a:

Tak oczywiście, już robię przelew kolesiowi i biegnę do wydziału komunikacji z bombonierką dla Pani Danuty żeby mi pomogła zarejestrować motocykl. "Zakładam" tyczyło się do tego że motocykl nie widnieje w ewidencji kradzionych pojazdów w PL ani UK ( mam tam szwagra i mógł by to sprawdzić).

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

3,529

[url]http://moto.allegro.pl/honda-vfr-750-rc36-czerwony-ogier-od-hanysa-odpala-i2821499954.html[/url]

READY TO >> TERROR

3,530

[url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-fs-supermoto-nie-ktm-yamaha-honda-i2821408146.html[/url]

3,531

KaceR napisał/a:

[url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-fs-supermoto-nie-ktm-yamaha-honda-i2821408146.html[/url]

Fajna alternatywa dla 525, trochę ten desing mógłby byc swiezszy jak na ten rocznik, nie znam konkretnie tego moto ale miałem przyjemność na takim polatac i powiem szczerze ze petaarda konkretna. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

3,532

Fajny stan, a takiego designu nie ma inne moto ten stelaż mi sie strasznie podoba z takim prześwitem pod tyłkiem, talia osy :)

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

3,533

raku napisał/a:

ten stelaż mi sie strasznie podoba z takim prześwitem pod tyłkiem, talia osy :)

Jest to chyba specjalnie po to żeby można było chwycić moto za bok i wytargać go np. z błota. Juz kiedyś pisałem ze bergi to fajne przemyslane kOnstrukcje, w tym modelu np. Prostokątna rama patrząc z boku bardzo ułatwia podstawowy serwis, duża chłodnica, airboks pod bakiem dla zwiększenia poziomu wodowania, nisko umieszczony aku dla obniżenia środka ciężkości i wiele podobnych smaczków.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

3,534

Wygląda nienagannie, orientuje się ktoś jak w nich z serwisem i częściami?

3,535 Ostatnio edytowany przez glacaa1 (2012-11-25 22:40:54)

wow, robi ogromne wrażenie..

Suzuki DRZ 440 SM

3,536 Ostatnio edytowany przez Dzinkss (2012-11-25 23:34:50)

KaceR napisał/a:

Wygląda nienagannie, orientuje się ktoś jak w nich z serwisem i częściami?

Tak samo jak z katem, są to bardzo podobne konstrukcje. Za ta kasę i stan/ilośc mth, rocznik to extra propzycja, z 525 w tej cenie było by cieżko, a to zapyla jeszcze trochę lepiej niż 525.

3,537

[url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400e-sm-wersja-55km-plus-kola-enduro-i2813904221.html[/url]

ściema z tym  '55km' raczej, 'rasowy supermoto tłumik' - oryginał wybebeszony pewnie.

Z tą przepotężna mocą też przesadza ;d ale w sumie kwota nie tak duża.

Będzie 690 niebawem

3,538

rafal223 napisał/a:

[url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400e-sm-wersja-55km-plus-kola-enduro-i2813904221.html[/url]

ściema z tym  '55km' raczej, 'rasowy supermoto tłumik' - oryginał wybebeszony pewnie.

Z tą przepotężna mocą też przesadza ;d ale w sumie kwota nie tak duża.

na takich bajkopisarzy jest jedna metoda .... poproszę o wydruk z hamowni...
taka drz jak ma 40 km na kole to jest wynik rewelacyjny

life's 2 short 2be slow

3,539 Ostatnio edytowany przez Kowal SG (2012-11-26 16:22:26)

40 koni to ma drz 400S. Miałem taką  400 E i miała 50 kucy, tak że dużo nie ściemnił

exc 400                 www.oklejsie.pl

3,540

Sory chłopaki ale śmieszy mnie te wasze czepianie się mocy motocykli na aukcjach.
Czepiacie się tego jakby to miało największe znaczenie przy sprzedaży.
Ktoś ma motocykl, sprzedaje go, patrzy w katalog Suzuki widzi 55KM i tyle pisze.
A te wasze dywagacje na temat tych mocy to już się robi nudne.
Nikt z was na hamowni nie był a jest wielkim specem od mocy silników motocykli supermoto.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD