Temat: SM nadające się do startów w PP.
Jak w temacie, cena do 20tys, najlepiej z homologacją i rozrusznikiem. Reszta elektryki niewymagana. Pojemność powyżej 400.
Kontakt poprzez forum.
Pozdro.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » SM nadające się do startów w PP.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, cena do 20tys, najlepiej z homologacją i rozrusznikiem. Reszta elektryki niewymagana. Pojemność powyżej 400.
Kontakt poprzez forum.
Pozdro.
mam do sprzedania za 28000 Husqvarne SM530RR przygotowaną przez team Motosupplies z UK Motocyklpiekielnie mocny i doinwestowany.
Dzięki ale jak na debiut to chyba trochę overkill ;)
Witam, mam na sprzedaż KTMA SMRa 560 2006 stoi teraz w salonie KTM we Wrocławiu, czeka na nowego właściciela za 13.800 wyjściowo. 35 motogodzin po remoncie.
Masz jakieś zdjęcia? Zarejestrowany?
Niestety niezarejestrowany
WYMIENIONY TŁOK
ZAWORY , ŁAŃCUSZEK ROZRZADU
NOWY NAPĘD
OPONY 30% ZUŻYCIA
WYDECH DOMA
OSŁONY KIEROWNICY ZETA
ALU OSŁONA SILNIKA
Dodatki itd.
[url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-fs-supermoto-nie-ktm-yamaha-honda-i2821408146.html[/url]
Dzięki, śliczny jest :)
subek, mój koleżka ma yz-450f, 2005.
kupił go jakieś 2 lata temu, ale nie zdołał sie ogarnąć żeby gdzieś z tym wogole ruszyć, więc motocykl praktycznie stoi w garażu cały ten czas. już chyba zrezygnował z tego więc do oddania.
co tam było robione to nie wiem, ale moge zapytać. myślę, że jakieś 9 koła wycenia.
znalazłem w mailach: silnik nie wiem co trzeba robić, zrobione niedawno uszczelniacze (oryginał), oleje+filtry (świeże). hebel ISR + duża tarcza, tył nie wiem, zawiecha przerobiona (nie wiem gdzie, moge sie dowiedzieć, jakaś firma w UK na pewno).
jak coś to pisz, moge podjechać zobaczyć moto bo typ mieszka blisko mnie. coś tam pewnie do niego jeszcze jest (jakies opony, filtry, plastiki itd.)
Ma papiery?
nie ma niestesty. i rozruch - wiadomo - tylko kopa.
Kopałem ostatnio YZ Zółwika i jestem w stanie zrezygnować z rozrusznika (myślałem, że będzie ciężko, a jest gładko) ale z papierów już nie bardzo :/
Ten Berg powinien Ci się spodobać - jest z wlkp wiec na oględziny daleko nie masz.
Bierz berga nie bedziesz żałował no i ma papiery
Masz Berga więc pewnie masz też jakieś rabaty w Rapidzie:D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » SM nadające się do startów w PP.
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 73 zapytań