Niestety trochę mi to zajmuję bo próbuję wykopać stare zdjęcia i okazuję się, że większość gdzieś mi zginęła.
Dlatego dzisiaj wstawiam zdjęcia plastików (wraz z okleinami) które doszły do mnie 2 dni temu. Okleina z blitzmoto, projektowana na zamówienie jednak nakleili mi co innego niż zatwierdzony projekt, jako że był kilka razy modyfikowany. Ogólnie mają tam burdel, a faktury jeszcze się nie doczekałem. Nie jestem zadowolony ze współpracy z ta firmą, ale naprawdę nie chciało mi się już z nimi użerać tym bardziej, że mam sporo ważniejszych spraw na głowie. Jedyne co dobrego można powiedzieć o tej firmie to to że obsługa jest miła. Ciężko mi mówić o jakości, ale pewnie z czasem się przekonam. Puki co mogę podsumować jakość wykonania(wysłałem im plastiki do obklejenia) według mnie zrobili to źle nie są one perfekcyjnie docięte, a na bocznych polach numerowych nie leżą idealnie symetrycznie. Może na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale ja czegoś takiego nienawidzę. Wiem, że części z was by to nie przeszkadzało, bo niektórym zależy tylko na tym, żeby sprzęt był perfekcyjny technicznie, ale zrozumcie również mnie (płacę-wymagam). Jeżeli chodzi o sam projekt jest po prostu średni fakt, że miałem dziwne wymagania bo chciałem, żeby łączył on złoty, niebieski i pomarańcz (kolory piast, felg, zacisku i motorka) ale liczyłem na to że grafik nie będzie mógł spać nocami aż wymyśli coś niesamowitego-niestety to nie miało miejsca. W miejscach gdzie jest napis "dunlop" miał być napis "akrapovic" no jednak się nie udało i tak już zostanie. Podejrzewam, że następna próba będzie w no-moto. Do blitz moto przekonał mnie projekt CRF'y w biało czerwonym redbullu i liczyłem na coś równie niesamowitego na moim moto jednak się nie udało. Będę jeździł do puki jej nie wyeksploatuje.
Koszta:
400zł okleina z projektem
błotnik przód smr 08r. 120zł
błotnik tył(zintegrowany z polami numerowymi) coś koło 300zł
osłony chłodnic coś koło 200zł za 2
osłony zawieszenia przód przyjmijmy 80zł bo nie pamiętam
trzymadło czarne na rejestracje z 90zł razem z czerwonym plastikiem lampy
Ogólnie wsyztsko na oryginałach, bo jak zacząłem kombinować z zamiennikami to musiałem zwracać, jakość wykonania plastików ori lepsze niż np. ufo czy wrp które miałem i je zmieniałem. Co ciekawe "ogon" jest acerbisa, osłony zwieszenia grager, tak jak osłony chłodnic, błotnik smr 08 plastic-design, czerwony odbłyśnik acerbis, czarny zadupek na rejestrację grager, a więc trochę firm robi plastiki do ktm'a : P
edit: na akrapa przyjdzie pora : P