Odp: Co sądzicie o tym wydeszku.
[url]http://allegro.pl/akrapovic-ktm-250-350-450-505-sxf-i2786443528.html[/url]
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co sądzicie o tym wydeszku.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/akrapovic-ktm-250-350-450-505-sxf-i2786443528.html[/url]
Ło k***a, Hacker dzieki wielkie. Skrzynke piwa chyba Ci postawie jak sie spotkamy:D
Ciekawe jaka cena minimalna ;)
Dałem 500zl i chyba jeszcze nie osiagnieta
daj lepiej 555, chyba że cena poszybuje dużo wyżej.
Nie dawaj więcej.
Licytuje się pod koniec aukcji a nie początku - chyba że lubisz podbijać cenę sam sobie.
PS. właśnie spojrzałem, że nowy kosztuje ponad 2tys więc sadzę, że cena minim będzie z 1tys. minimum.
Dlatego podchodze do tej aukcji z dystansem i sie nie napalam, mam ziomka ktory jeszcze rok temu mial na allegro kupe wydechow, teraz juz z tym koncy, ale postara sie sciagnac FMF'a kompletnego w cenie lepszej niz koncowka akrapa:D Jezeli bylby jeszcze ktos chetny to dawac, moze jak wiecej bedzie mial zamowien to szybciej to ogarnie i po fajnej cenie. Z tego co pamietam to kompletnego FMF'a do EXC z megabomba mial za 1400-1500zl
A sam końcowy ogarnie? bo kolektor z pałer bombą już mam
Tego to nie wiem, jakby zagadal to pewnie by ogarnal, chociaz to co widzialem u jego na aukcjach to byly komplety, najwyzej dziadkowi do MZ-ty wsadzisz drugie kolanko:D
Popytaj, zobaczymy.
to powiedz do jakiej maszyny
to powiedz do jakiej maszyny
PW
Ja tylko nadmienię, że właśnie kupiłem dominatora do mojej DRZty, na dniach będę wymieniał, dlatego podzielę się wrażeniami ze wszystkimi i będę królikiem doświadczalnym :P
Który model kupiłeś i powiedz czy to pasuje jak już założysz czy trzeba jeszcze coś porobić żeby to pasowało.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co sądzicie o tym wydeszku.
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań