31

Odp: ktm 525 sm minimum 2006 ?.hm

tadzik napisał/a:

zaczyna się ogólnie moda na sprzedawanie sprzętów do Niemiec

tez nie glupi pomysl ;P a z kad o tym wiesz ?:P jakos bradziej polacy sprowadzaja z tamtad ..
niestety we francji sciagnac OK ale zpowrotem istna massakra ,tutaj tylko paipery i papiery moto np 1000cc jak np zx10r lub gsx co maja 185 koni , u nas musza miec 106 koni!!!! paranoja .
i aby zarejestrowac to tu niestety okolo 1500 euro jakies certyfikaty od dealera itp

32

francuz570smr napisał/a:
tadzik napisał/a:

zaczyna się ogólnie moda na sprzedawanie sprzętów do Niemiec

tez nie glupi pomysl ;P a z kad o tym wiesz ?:P jakos bradziej polacy sprowadzaja z tamtad ..
niestety we francji sciagnac OK ale zpowrotem istna massakra ,tutaj tylko paipery i papiery moto np 1000cc jak np zx10r lub gsx co maja 185 koni , u nas musza miec 106 koni!!!! paranoja .
i aby zarejestrowac to tu niestety okolo 1500 euro jakies certyfikaty od dealera itp

Francuz moto dla ciebie:P

[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-exc-525-ktm-exc-excf-525-2007-finanzierbar-mechernich-obergarzem/170291233.html?lang=de&pageNumber=9&__lp=42&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=six+days&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=13900&makeModelVariant2.modelDescription=525&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.modelDescription=exc&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]

SmKTM terrOR #136

33

hmmmm za taka cene fajny :) tylko ze ja nawet nie zadzwonie bo nie znam az tak jezyka ani wogole tych ich stron wszedzie cos nabazgrolone  hehe :P
moze zna ktos jezyk ??:P
a ty jak tam lcytuesz ten z alledrogo?:P
a ty dlaczego nie lapiesz okazji ? za sporawy budzet ?

34

francuz570smr napisał/a:

hmmmm za taka cene fajny :) tylko ze ja nawet nie zadzwonie bo nie znam az tak jezyka ani wogole tych ich stron wszedzie cos nabazgrolone  hehe :P
moze zna ktos jezyk ??:P
a ty jak tam lcytuesz ten z alledrogo?:P
a ty dlaczego nie lapiesz okazji ? za sporawy budzet ?

Zdawalem mature z niemieckiego i nawet dobrze mi poszlo:)
A co do budzetu to nie wydam calej kasy jaka mam, trzeba jeszcze za cos zyc :P
Padła z allegro nie licytuje bo szkoda zachodu

do marca na stopro kupie cos konkretnego

SmKTM terrOR #136

35

hehe a widziales co napisalem na temat tego ?:P silnik pomalowany itp ogolem tragedia haha :P

36

francuz570smr napisał/a:

hehe a widziales co napisalem na temat tego ?:P silnik pomalowany itp ogolem tragedia haha :P

Ten kat dlugo jest juz wystawiony i jakos nikt nie chce go kupic:)
wczesniej byly jeszcze kola enduro
tylko cena z kosmosu jak za taki stan:P
i tan pomalowany silnik odstrasza

SmKTM terrOR #136

37

Proponuje mojego. . . zdjęcia w sygnaturce jeszcze na kołach SM ale chcę sprzedać na endurowych, stan BDB

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

38

raku napisał/a:

Proponuje mojego. . . zdjęcia w sygnaturce jeszcze na kołach SM ale chcę sprzedać na endurowych, stan BDB

nom calkiem calkiem ... i widac ze cos  tam tykales i to na oryginalnych czesciach :) ile chcesz za niego ?? ja bardziej  szukam z kolami enduro + kola sm juz na moto . ale moze ...

39

15 albo z bez akrapa 14

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

40

560 SMR!!! Zabójstwo ale polecam ! ;)

41

15  bez sm ??? jak tam to mam lepszego z 2008 roku (ten nowszy ) polki pomarancz te jak w sxs czy cos . pelno dodatkow pomaranczowych i faktura remontu z ktm  za 15 ale daje mi sm i enduro kola , pompe   normalna i brembo do sm . i cos tam jeszcze wspominal heh
mialem 570sm i jakos  nie bylo strachu :P moje zx10r np z wydeszkiem  to tak owszem zabojstwo hah :P

42

francuz570smr napisał/a:

15  bez sm ??? jak tam to mam lepszego z 2008 roku (ten nowszy ) polki pomarancz te jak w sxs czy cos . pelno dodatkow pomaranczowych i faktura remontu z ktm  za 15 ale daje mi sm i enduro kola , pompe   normalna i brembo do sm . i cos tam jeszcze wspominal heh
mialem 570sm i jakos  nie bylo strachu :P moje zx10r np z wydeszkiem  to tak owszem zabojstwo hah :P

to kupuj

525 EXC

43

na piątek sie umówiłem

44

Kolego, sam dosiadam kata na tej budzie o ktorej mowisz, ale pojemnosc 400 09 rok, i nigdy nie oddalbym go za 15, a jakbym mial to w SM-ie na heblu dobrym to nie ma nic do gadania. Za 15 mozesz kupic nowa bude styrana, zajechana jak burą suke, albo tak jak kolega raku, starszy rocznik, ale zadbany, bez dodatkowych kosztow, latasz i nie martwisz sie, poza tym silniki RSF jesli dobrze mowie, uchodza za silniki nie do zajebania, a z tymi nowymi juz tak nie ma

45

kolego ja mieszkam we francji i  nie sa takie ceny czasmai jak myslisz , 3/4 allegro jest sprowadzane z francji  (auta i moto) :P i tutaj sa po to faktury :)