1

Temat: Co sądzicie o tym wydeszku.

Witam, strasznie podoba mi sie dzwiek akcesoryjnych wydeszkow w katach, wydaje mi sie ze ori tlumik chodzi tak nijako. Kombinuje wsadzic cos co polepszy same odczucia akustyczne, nie ma mi to dac miliona koni i momentu. Przegladam allegro i niestety od dluzszego czasu nic do mojego sprzeta w dobrej cenie nie ma, Akrapy w dobrym stanie stoja po 1600-2000zl co moim zdaniem jest lekka przesada. Zainteresowala mnie ta aukcja ktora jest juz od dluzszego czasu, tak wiec moze cos by utargowal ze sprzedajacym, Wydeszek moze najpiekniejszy nie jest, ale moze przy niewielkim wkladzie przywrocilby go do zycia. Mowicie czy oplaca sie, czy lepiej odpuszczac.
[url]http://allegro.pl/wydech-akrapovic-ktm-sxf-sx-f-450-505-exc-r-450-i2726959958.html[/url]

2

Odp: Co sądzicie o tym wydeszku.

na moje to ten wydech już był raz reanimowany, przewijany

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

3

co sądzę ...??
hujnia z grzybnią ot co.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4

syf, dobrze ze nie zrobił tego z blachy falistej. Z Akrapa jest chyba tylko wylot.

exc 400                 www.oklejsie.pl

5

ale padlina .... już lepiej chyba puszke po browarze zamontować niż szpecić swój motocykl takim czymś...

life's 2 short 2be slow

6

Raczek napisał/a:

Przewijanie tłumika nie ma nic wspólnego z reanimacją, zwykła czynność serwisowa.

exc 400                 www.oklejsie.pl

7

Kowal SG napisał/a:

Przewijanie tłumika nie ma nic wspólnego z reanimacją, zwykła czynność serwisowa.

Nie zmienia to faktu że padaka totalna na sam wygląd, warta co najwyżej flaszkę taniej wódki.

SMCR AKR

8

No to szukam dalej, myslalem ze moznaby cos z tego jeszcze zrobic. kupic nowe obejmy, troche go naprostowac, walnac naklejke akrapa i ogien, ale skoro takie opinie to chyba odpuszczam

9

Mam zamiar do DRZ SM kupić wydech najchętniej bym kupił nowy kompletny z kolektorem ale ceny nie wiem z czego wynikają 2tys za wydech trochę szkoda... jest też leovince x3 ale to nie jest pełny wydech i trzeba wybulić 1300... a używki na allegro to rzadkość a przeglądam często i nic ciekawego nie ma. Jest teraz kilka samych końcówek firmy DOMINATOR od 429 do 529zł jeszcze poczekam może się trafi coś w dobrej monecie.

10 Ostatnio edytowany przez raku (2012-11-10 17:06:55)

No raczej odpuszczaj nie powinieneś nawet pytać o ten wydech bo nadaje się jedynie do wyjebania sprzedającemu nim w morde za taki syf haha
Chociaż po przeczytaniu loginu sprzedającego już wszystko jasne ''NieTypoweCzęsci''  hehe

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

11

Kowal SG napisał/a:
Raczek napisał/a:

nie chodzi mi o ponowne uzupełnienie watą ;) tylko o samą blachę, bo wygląda na to że została końcówka z oryginału i dolot a sam tłumik jest przewinięty

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

12

za 780 zl jest wystawiony w miare ładny slip-on akrapa a to co wsawiles to nadaje sie na złom. za 1100 wczoraj kupilem ten: [url]http://allegro.pl/okazja-tlumik-akrapovic-do-ktm-sx-exc-tanio-i2781976051.html[/url] . wydaje mi sie wiec ze za 500 akrapa nie kupisz, byl  na allegro jakis czas temu higashi za 400 zl ale ktos łyknął chyba

525 EXC

13

chłopaki samo mówi za siebie :P------------->NieTypoweCzesci<---------------------  HAHAH:P

14 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-11-12 00:45:03)

no jak widać, to aukcja tego typka

[url]http://allegro.pl/silnik-ferrari-f360-360-modena-2002r-23444km-gw-i2750212488.html[/url]
[url]http://allegro.pl/silnik-ferrari-f-575-m-maranello-2003r-22977km-gw-i2781866938.html[/url]

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

15

Ale z cena to dojebał jak dzik w sosne