Temat: WR450 sprzedam
zabierzcie to ode mnie [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2783478442[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR450 sprzedam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zabierzcie to ode mnie [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2783478442[/url]
Uhuhu, zajebista :D
Ale nie zmotywowałeś tym tekstem raczej nikogo :D
wygląda jak nowa
Bardzo ładnie się prezentuję + szczegółowy opis może się podobać
nie trzeba motywować :) no nowa nie jest, ma minimalne ślady użytkowania ale bez gleb i koziołków
Przeglądam od dobrych 2 miesięcy różne ogłoszenia i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że prezentuje się z top półki. Przede wszystkim zdjęcia wyraźnie i można sobie popatrzeć wiadomo, iż nie to samo co na żywo ale zawsze coś, punkt odniesienia musi być.
fajna !! nie interesuje cie mój dziobal może?
fajna !! nie interesuje cie mój dziobal może?
Albo mój :D
Masz PW.
no po prostu nie mam słów ..... zakochałem się... :D
jaki jest powód sprzedaży takiego cukiereczka ???
Chyba koledzy nie doczytali do końca ogłoszenia :)
"Poważnie zainteresowanych zapraszam do licytacji. Pytań w stylu "za ile do oddania" nie traktujemy poważnie, pochodzą od rozmarzonych nastolatków którzy niepotrzebnie jarają się na necie zamiast odrabiać lekcje czy rozprawiać się z krostami. "
Zapomniałeś dodać, że również propozycje zamiany na rower wigry3, używane wrotki lub dziobal także będą z góry odrzucane :D
Chyba koledzy nie doczytali do końca ogłoszenia :)
"Poważnie zainteresowanych zapraszam do licytacji. Pytań w stylu "za ile do oddania" nie traktujemy poważnie, pochodzą od rozmarzonych nastolatków którzy niepotrzebnie jarają się na necie zamiast odrabiać lekcje czy rozprawiać się z krostami. "
Zapomniałeś dodać, że również propozycje zamiany na rower wigry3, używane wrotki lub dziobal także będą z góry odrzucane :D
A co kolega ma do dziobala - piękne moto w stylu supermoto :D
Dobra, koniec off top. Dajmy szansę Hansowi na sprzedaż WRy
Bym wygrał te 50 Mln co było w kumulacji to na 2gi dzień bym był u ciebie :D
nr tel podaj do siebie, chyba że nie chcesz jej sprzedać ;)
Bondek jak ogłaszałem we wrześniu miałem ponad 60 pytań typu "za ile do oddania" stąd pewne środki ostrożności tym razem :) Nie mam nic przeciwko dziobalom, wygląd mają nietuzinkowy ale na pewno pięknie jeżdżą, zamieniać się raczej nie chcę bo mam 3 i pół motocykla w garażu - nie nadążam ujeżdżać i sprzęt dziczeje :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR450 sprzedam
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 81 zapytań