1

Temat: Witam serdecznie

Witam wszystkich serdecznie,
Mam na imę Karol od dłuższego czasu przeglądam forum ale jakoś nie gnałem do rejestracji ale o to jestem. Od najmłodszych lat fascynowałem się motocyklami ale niestety przewrażliwienie rodziców co do jazdy na jednośladzie skutecznie mi blokowały drogę do spełnienia marzenia. Teraz 22 lata na karku, zdobyte pieniądze zarobione ciężką pracą i w końcu mogę się przymierzyć do kupna SM ale nie potrafię się zdecydować na konkretną markę i model. Mam nadzieję, że zawitam tu na długo.
Pozdrawiam

Kupię Hondę CRF 450, Husqvarne, Husaberga  zarejestowane na kołach SM do 13.000 zł

2

Odp: Witam serdecznie

Siema Karol, powodzenia w wyborze sprzęta!

3

Siema, będzie to twoje pierwsze moto? i jaką kasą dysponujesz?

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4

P.S.1 Dzięki na pewno się przyda.
P.S.2 To będzie mój pierwszy motocykl nie licząć skutera na dużych kołach z półautomatyczną skrzynią biegów, choć zdarzało się mi pojeździć mocniejszymi jednośladami kolegów. Na motocyklach czuję się pewniej choć mam do nich respekt. Max mogę wydać 12.000 zł.

Kupię Hondę CRF 450, Husqvarne, Husaberga  zarejestowane na kołach SM do 13.000 zł

5

Cześć

SmKTM terrOR #136

6

No Cześć ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

7

Cześć bierz DRZ SM :D Standardowo :D
Pojeździsz a jak będzie słaba to się w tuningi pobawisz :D

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

8

Powitać ;)

9

Chciałbym żeby szybko mi się nie znudził i raczej wolałbym unikać tuningowania mechanicznego:)

10

Siema :)

KXF 250 '14

11

Witaj :)

690 Enduro R & SMC

12

Siemanko :]