1

Temat: Budowa..

Witam
Jestem tutaj nowy :)
Mam do was dosyć dziwne pytanko.
Powiedzcie mi czy jak ktoś jest trochę przy kości ( nie mówię o takich bardzo grubych ludziach ) to czy to jakoś nie pozwala im rozwiać swojej pasji związanej z moto ?
Ja mam 16 lat ważę 78 kilo i mam 181 cm wzrostu i jestem ciekawy czy to będzie mi jakoś przeszkadzać ?
Proszę nie pisać durnych komentarzy że to jest takie takie i takie. Ja nie mam miłych wspomnień z tym co teraz piszę, dużo słów
od ludzi leciało w moją stronę więc proszę mnie zrozumieć :)

2

Odp: Budowa..

Ale ja nie rozumiem z czym Ty widzisz problem.

Suzuki DRZ 400 '07 - sold
Suzuki RMZ 250 '04 - sold

https://www.facebook.com/CunningRiders

3

Idź do przywitalni bo taki tu zwyczaj.
Nie zadawaj dziwnych pytań, tylko wskakuj na moto i zapi...dalaj.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Ja pojadę szybciej od Ciebie bo jestem niższy i lżejszy:D hehe

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

MEPH nie tylko Ty nie rozumiesz :) Robisz to co kochasz, rozmiary nie mają tu żadnego znaczenia. A innymi się nie przejmuj. Jakby się wszyscy przejmowali tym co o nich mówią, to pewnie byś codziennie o kilku samobójstwach słyszał...

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

6

Problem jest w tym że, dużo ludzi mi mówi: jesteś gruby spaślak Ty jak usiądziesz na moto to rama jebnie i inne rzeczy w tym stylu ;/
Oczywiście olewam to ale czasami to wkurza ;/

7

Tak jak Gierwi napisał, najpierw do przywitalni, potem na moto i się niczym nie przejmują, ludzie z większymi problemami żyją :)

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

8

Nie słuchaj ich tylko przymierzaj się do jakiegoś konkretnego moto i udowodnij, że nie mieli grama racji w tym co mówili.. Czasem trzeba przebrnąć przez jakieś trudności by potem mieć pewność że zrobiło się najlepiej jak tylko mogło.. ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

9

A jak Ci ktoś powie że "jesteś gruby spaślak" to albo sklep mu miskę, albo zakończ tę "przyjaźń"!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

to ja jestem spasionym grubasem 177 zm i 78 kg :P Kolega chyba jaja sobie robi.

Husqvarna 610 sm i.e.
http://www.flickr.com/photos/charakterny

11

A ja to już całkowity gruby grubas [190cm i 95kg] ;P

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

12 Ostatnio edytowany przez Magic (2012-11-06 01:10:29)

Dzień jak co dzień. Kolejny młodzieniec potrzebuje pomocy. To forum dla SMowców czy zmartwionych młodzieńców marzących o motórze? Nic interesującego stąd się nie wyłapie, chyba że się ma 4h bo na głownej same rozterki typu

BanditSM napisał/a:

Doszly mnie sluchy ze silniki cztrerosuwowe sa jednak duzo gorsze i w motrach sprawdzaja sie bardziej 2suwowe.

lub: jaki motocykl dla 15latka
albo: tatuś mi kupi, ale co to jest motór??
może wyścigi supermoto nsrką? bo był chyba ostatnio chętny... :)
albo co gorsza biedny, skrzywdzony przez los, bo ma 180cm!
W dobie internetu i wszechdostępnej wiedzy zadawanie tak durnowatych pytań zakrawa na brak szacunku do rozmówcy jak dla mnie.
Nie wchodzi się na forum wędkarzy z pytaniem co to jest spławik i do czego służy, lub czy w ogóle na pewno nadaję się na wędkarza?
Boże widzisz i nie grzmisz??!!
Kolego przeraźliwie wysoki i duzy jakbyś poczytał, poniuchał i trochę się postarał to wiedziałbyś że jeździ kilku forumowiczów dobijających do 200cm. Na rundzie w Kisielinie z tego co pamiętam też widziałam niestandardowo wysokiego zawodnika. Szczerze polecam wujka google.
Ale co ja tam wiem, nie mam sumienia i czepiam się jak baba

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

13

Zgadzam sie z kolega Magic i zamykam.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30