16

Odp: ktm 525 sm minimum 2006 ?.hm

bo w PL dobre sprzęty się nie sprzedają
ponieważ ludziom cena nie odpowiada

najlepiej by kosztował co trup a był nowy jednocześnie

sprzedam części :
DRZ 400 , KTM EXC 400 / 520 / 525
zamienię koła enduro na koła SM
gg 6777220

17

francuz570smr napisał/a:
balagan napisał/a:

Dzięki Francuz!!
Chciałem jechać ogladać tego SIX Daysa, tylko jest trochę daleko

nom to poczekaj raczej coś lepszego się znajdzie lub kopić do remontu i tyle  :) chociaż wiesz co masz .

jeżdżę na crossach od 7 roku zycja , nie znaczy to ze jestem pro i ze mam skaner w oczach ale wiem i widzę /cenie każdą dobra robotę . a po takich opisach nic nie można się spodziewać hehe :)

i jak pana  który niby już ściąga moto od 10 lat pytasz o regulacje zaworów tłok itp a on na to --------> ODPALA JEŹDZI CZEGO MAM CHCIEĆ WIĘCEJ haha(może tego ze za 13500 zl  powinien lub MUSI być idealny bo  to jest taki max za ten rok ..) , niestety buraków nie mało ...
tyle ze pan bierze to zzaaa granicy za 1500 euro i sprzedaje prawie 3500 euro tez  czego ma chcieć więcej ! hehe zawsze jest powód   sprzedaży za granica .. nikt głupi nie sprzeda spreta igły  chodź by ze  np we Francji moto sa dużo dorsze i ze jak by francuz wystawił za 2000 euro to by poszła w nast godzinie :)

mogę wam wysłać linki igiełek z Francji a sami zobaczycie :)

Jak kupiłem od handlarza "pali, jezdzi wszystko ok" moto z angli, exc 525 04r  od razu po kupnie rozbiórka silnika i co? LALA,  takze nie wszystkie sprzety od handlarza to zlom.

525 EXC

18

balagan napisał/a:

Hasło handlarzy w PL "bedzie pan zadowolony" nie przemawia do mnie;)

Francuz jak znajdziesz jakas ciekawa oferte to daj znac. Mam busa to mozna poleciec po ciekawe sprzety za granice:)
Szukam 525 juz z 3 miesiace i nadal nic:(

Kumpel uzytkownika Dzinkss ma ładna sztuke  525 do sprzedania z tego co pamietam odezwij sie do niego to da Ci namiar

525 EXC

19

balagan napisał/a:

Francuz jak znajdziesz jakas ciekawa oferte to daj znac. Mam busa to mozna poleciec po ciekawe sprzety za granice:)

SPOKO zobacz  np  zagranica  koleś ma kata w super stanie i FAKTURY . zobaczcie po ile stoi :P dobry sprzet za granica :) prosze link:

[url]http://www.leboncoin.fr/motos/370472721.htm?ca=22_s[/url]

a co do twojej LALY  to może akurat nie o to chodziło lecz o dokumenty i brak możliwości rej w uk  w innych krajach tak ale to jest rzadko widziane .

Balagan , znalazalem 2 sztuki tylko w enduro bo pisałeś o enduro za uczciwa kasę  i chociaż tutaj ludzie są uczciwi i ci powedza co i jak i faktury w80% z aso.
model 525 exc factory 2006 jak cos to pw !! około 12 tys zl

20 Ostatnio edytowany przez francuz570smr (2012-11-05 20:44:00)

aaa jeszcze coś przetłumacz sobie text koleś robił silnik cały w  u dealera KTM  bo  dmuchał na zimno  chodził lecz mail swoje godz , ma wszystkie  oryginalne części  nowe czyli kola enduro itp,hamulce plastiki  !, ciekawe czy sprowadzi ci takiego handlarz :P z fakturka zapewne dobre 1400 euro  z 05-2012

21

LOMAX napisał/a:

bo w PL dobre sprzęty się nie sprzedają
ponieważ ludziom cena nie odpowiada

najlepiej by kosztował co trup a był nowy jednocześnie

racja jest sporo osób co by chcieli nowy najlepiej za 2,50pln .i zalać do pełna , niestety tacy tez musza żyć i nam truć :P

22

[url]http://www.leboncoin.fr/motos/370472721.htm?ca=22_s[/url]  po czym stwierdzasz ze taki super stan? po tym ze ma fakture z ostatniego przeglądu? czy po tym  ze napisal ze hebel kosztowal 2600E ?  na mobile.de wybierz supermoto i wpisz 525

525 EXC

23

dzwoniłem do tego pana ma około 50ki i nie sadze aby  był zatyrany  z reszta  ogółem stan jest bardzo ładny jak na ten rok ma wszystkie faktury  ze silnik kapitalnie zrobiony w 05/2012 wal tlok itp( a nie  tak jak  twierdzisz ze przeglądówka ) oraz  fakturę zakupu itd nie przesadzaj czego można więcej . znajdź mi takiego z fakturami z KTMz e  kapitalke silnik zrobili  oraz  ze pierwsza ręka i ze ktoś ma na to fakturę ciekawe :P i bez przesady jak będę chciał nowy to wiesz mogę jechać  do dealera KTM i po sprawie

24

wiesz nic nie rozumiem po niemiecku oraz nie lubię tego języka hehe :P ale zapewne tez są okazje :)ogolem w kazdym kraju  ludzie jakos zyja bez dziadowania i  mogą sobie pozwolić na ASO bo maja  dobre zarobki  , granice absurdu są tylko w Polsce hah :P polska to kraj ze 80% wszystko sprowadzane z całego świata oby  dało się zarobić ... niestety mamy takie zarobki , prawo oraz pana Tuska .i nasz piękny ZUS ze  w tym kraju nie może być normalnie ...;poraz nie da sie zarobic normalnie .

25

francuz570smr napisał/a:
balagan napisał/a:

SPOKO zobacz  np  zagranica  koleś ma kata w super stanie i FAKTURY . zobaczcie po ile stoi :P dobry sprzet za granica :) prosze link:

[url]http://www.leboncoin.fr/motos/370472721.htm?ca=22_s[/url]

a co do twojej LALY  to może akurat nie o to chodziło lecz o dokumenty i brak możliwości rej w uk  w innych krajach tak ale to jest rzadko widziane .

Balagan , znalazalem 2 sztuki tylko w enduro bo pisałeś o enduro za uczciwa kasę  i chociaż tutaj ludzie są uczciwi i ci powedza co i jak i faktury w80% z aso.
model 525 exc factory 2006 jak cos to pw !! około 12 tys zl

Francuz PW

SmKTM terrOR #136

26

Ok

27

Prawda jest taka ze u nas liczy się rocznik i cena ja mam exc520 z 2001 dałem coś ok.8000 teraz zrobiłem remont jakieś 3500, koła sm 1500, i teraz jak bym sprzedawał to nikt by nie dał nawet 10000 "bo w tym roczniku to panie można kupić za....."

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

28

Ja dałem za LC4 '99 10000 - niby dużo, ale za to stan malina, spokojny łeb i brak problemów.

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

29

Ja sprzedaję teraz swojego Berga, nikt go nawet nie oglądał, jest po kapitalnym remoncie, a na to wszystko co zostało wymienione mogę się nawet podpisać na umowie i też nie odzyskam pieniędzy.
Większość osób woli kupić taniej, ponieważ nie wierzy, że jak kupi drożej to ma gwarancję tego, że wszystko będzie w porządku, po prostu kupując już taniej przynajmniej zostają im pieniądze na naprawę:)

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

30

zaczyna się ogólnie moda na sprzedawanie sprzętów do Niemiec

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com