Odp: pierwszy Cross/Enduro
no może np. KTM SX 85 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwszy Cross/Enduro
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no może np. KTM SX 85 :)
No to w takim razie nie ma co kupować starej dt 80. Kup jakiegoś full crossa 85 i tyle w temacie.
A mam jeszcze jedno pytanko cvzy mogli byście doradzić jakąś 125?
Enduro lub Sm
No to w takim razie nie ma co kupować starej dt 80. Kup jakiegoś full crossa 85 i tyle w temacie.
A macie jakieś propozycje 125 cc
Hustler13 napisał/a:No to w takim razie nie ma co kupować starej dt 80. Kup jakiegoś full crossa 85 i tyle w temacie.
A mam jeszcze jedno pytanko cvzy mogli byście doradzić jakąś 125?
Enduro lub Sm
Hustler13 napisał/a:No to w takim razie nie ma co kupować starej dt 80. Kup jakiegoś full crossa 85 i tyle w temacie.
A macie jakieś propozycje 125 cc
Cierpliwości trochę ...
Jak chcesz kupić full 125 to od razu możesz sobie to wybić z głowy;)
Jak chcesz kupić full 125 to od razu możesz sobie to wybić z głowy;)
NIe jakieś Enduro lub supermoto
osobiście nie polecam kupywać większej pojemności niż 125 w 2t , miałem możliwości latania na yamaha yz 250 i sądzę że za dużo mocy jak na taką wagę osobiścię ważę 70kg i mam wzrost 186cm a więc polecam coś typu kx85 kolega ma taką waży około 50 kg i osobiście widziałem co ten motocykl z nim robi masakra , ale osobiście wolał bym kupić Honda cr 125 a więc pojemności idealne dla ciebie to 85 max 125 :) LWG !
Wg. mnie 170 na setę to za mało.
Hustler, wysokość bzyka to akurat nie jest bariera nie do przeskoczenia, najwyżej kilka paciaków więcej zaliczy;]
Wiadomo, że nie jest to bariera tak jak to widać tutaj [url]http://www.youtube.com/watch?v=62AMNT49lHY[/url]
ale fajnie jest pojechać na tor i poszaleć w pełni ogarnietą 85 niż prykać po płaskim setą ;)
A no tak, 13 lat ma, może masz rację
No to chyba już wiesz co kupić :), ewentualnie jakbyś chciał zarejestrować (od 13 lat chyba możesz mieć kartę motorowerową), polecam Aprilię SX 50
Ok dzięki wszystkim za podpowiedzi :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwszy Cross/Enduro
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 80 zapytań