16

Odp: Supermoto 50ccm

Pisz do krzysia on ma rieju mrx na sprzedanie w dobrej cenie :)

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

17

hahahah rieju trup ahahhaah najlepszy motorower w mojej miejscowości a jest tego trochę huśki sendy i wiele innych i nie spotkałem się aby było coś lepszego xD

18

a z czego ty się śmiejesz bo nie rozumiem ?

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

19

Z wypowiedzi erich44 pewnie ani razu nie miał możliwości przejechać się na 100% sprawnym rieju i dla tego gada takie głupoty ! , Jvezii wiesz o tym że to co robisz jest nabijaniem postów, które w niczym nie pomagają !

20

Nabijam posty? a to posty się do czegoś tu liczą ? jak masz więcej postów to lepiej jeździsz na moto czy bardziej znasz się na motocyklach? Proszę cie...
Ty nabijasz posty ziomek jak już coś bo...
Kogo to interesuje czy to jest najlepszy czy nie i czy się spotkałeś czy nie. Czy erich coś gada ?

21

sam mam rieju spike czy rrx jak zwał tak zwał niczym to sie praktycznie nie różni...i powiem że jak na 50 to kopa ma fajnego.  Z tymi 50tkami co mam w okolicy np dt/derbi to przeważnie oglądają mi plecy;] i wszystko seryjne. mam do sprzedania jak coś.;)