1

Temat: Witam wszystkich forumowiczów.

A więc mam na imię Wojtek i mam 15 lat. Narazie jeżdżę skuterem Yamaha Aerox 2010 r., ale w przyszłym roku planuje zrobić a1 i zakupić jakieś supermoto. Narazie rozglądam się za Husqami i Apriliami oczywiście 125. Jest również opcja KTM'a, ale on nie ma żadnej możliwości zabrania pasażera, a czasem takie sytuacje się zdarzają a poza tym ponoć spala około 10 litrów a moim zdaniem to jest lekka przesada. Mam nadzieję, że tutaj uzyskam jakieś porady i będę zadowolony z tego, że sie tutaj pojawiłem. Pozdrawiam

2

Odp: Witam wszystkich forumowiczów.

Siema, ja po roxie wziąłem yamahe wr 125x to może i tobie się spodoba

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3

Powitać ;)

4

Siema Wojtek :) skąd jesteś?

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

5

A właśnie zapomniałem napisać. Jestem z pomorza a dokładniej z Gdańska. Mam nadzieję, że na forum jest ktoś z tych okolic i pomoże mi w kilku kwestiach.
KOSO, a powiedz mi jak w odczuciach z różnicą w mocy. Spora jest czy nie? 125 bym latał pewnie 2 sezony wiec niewiele.
Aha i jeszcze jedna sprawa. Nie jestem zbyt wysoki 170 cm i też nie może to być za wysoki pojazd :/

6 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-11-01 23:05:19)

przy moim wzroście 180 nie musiałem stawać na palcach, ale jakoś powinieneś dać rade.Spokojnie roxem bym objechał Wr, w którym miałem włożonego 70 cc sporta, ale w końcu trzeba było od jakiejś biegówki zacząć ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7

Ja po squterze Suzuki Katana, przesiadłem się na Mz Etz 150.. Wrażenia umiarkowane, lecz fun z jazdy się poprawił znacznie mimo wszystko. Po pewnym czasie jazda skuterem brzydnie i pojawia się chęć spróbowania czegoś nowego (Biegówki).. ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

8

siema!

ja po speedfighcie przesiadłem się na DRZ, więc też się da.

Suzuki DRZ 400 '07 - sold
Suzuki RMZ 250 '04 - sold

https://www.facebook.com/CunningRiders

9

Dzięki za poradę. Do zastanowienia się mam jeszcze zimę i wiosnę. Więc trochę czasu jest :D