1

Temat: pierwszy Cross/Enduro

Witam wszystkich Jkai sprzet byście mogli mi doradzić na poczatek szukam jakiegoś crossa/enduro lub supermoto mam 170 cm wzrostu warzę 48 kg cena motoru do 3000zł  Oczekuję na szybką odp Dzięki :)

2

Odp: pierwszy Cross/Enduro

sądząc po wzroście i wadze jesteś kobietą? Ciężko będzie Ci cokolwiek znaleźć do tej ceny, masz prawa jazdy na jaką kategorię?

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

3

:):):):) napisał/a:

Witam wszystkich Jkai sprzet byście mogli mi doradzić na poczatek szukam jakiegoś crossa/enduro lub supermoto mam 170 cm wzrostu warzę 48 kg cena motoru do 3000zł  Oczekuję na szybką odp Dzięki :)

jestem chłopakiem xddd

4 Ostatnio edytowany przez heroineXrace (2012-11-01 21:59:38)

Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie kx85 lub yz85. Szukaj coś w tych pojemnościach bo 125 będzie dla ciebie za mocne. A tak w ogóle to ty coś jesz??

5 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-11-01 22:38:31)

waga piórkowa ;D
może yamaha yz 85 Hustler13 ma taką na sell, ale nei pamiętam za ile

znalazłem, tylko cena troche wyższa
[url]http://tablica.pl/oferta/yamaha-yz-85-2005r-igla-nie-rm-kx-cr-sx-125-CID5-ID1Et5w.html[/url]

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

6

heroineXrace napisał/a:

Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie kx85 lub yz85. Szukaj coś w tych pojemnościach bo 125 będzie dla ciebie za mocne. A tak w ogóle to ty coś jesz??

nom jem jem i to dość dużo poprostu mam taką wagę xd heheh a po 2 ja mam 13 lat xd

7

To do spania o tej godzinie!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

8

nom jem jem i to dość dużo poprostu mam taką wagę xd heheh a po 2 ja mam 13 lat xd

dlatego się pytałem na jaką kategorię :) czyli potrzebujesz do 50 cm/3 ? czy do latania po terenie? Za 3000 tysięcy w takim razie coś znajdziesz w okolicach rocznika 2002-2006

9

Pawian napisał/a:

dlatego się pytałem na jaką kategorię :) czyli potrzebujesz do 50 cm/3 ? czy do latania po terenie? Za 3000 tysięcy w takim razie coś znajdziesz w okolicach rocznika 2002-2006

Do latania bardziej polne drogi i teren :) a  mógł byś mi doradzić jakąś fajną maszynkę :)??

10

myślę, że na Twoim miejscu uzbierał jeszcze do 4 tysięcy i rozglądał się za czymś takim:
[url]http://allegro.pl/ktm-85-sx-profesjonalny-motocross-i2749188027.html[/url]
85 będzie idealna na początek nie za mocna nie za słaba, nie znudzi Ci się po tygodniu tak jak ewentualnie mogłaby 50 ccm

11

Na taki wzrost i wagę każda85 będzie akurat. Jak jesteś poważnie zainteresowany to możemy się dogadać co do ceny.
[url]http://tablica.pl/oferta/yamaha-yz-85-2005r-igla-nie-rm-kx-cr-sx-125-CID5-ID1Et5w.html[/url]

KXF 250 '14

12

Pawian napisał/a:

myślę, że na Twoim miejscu uzbierał jeszcze do 4 tysięcy i rozglądał się za czymś takim:
[url]http://allegro.pl/ktm-85-sx-profesjonalny-motocross-i2749188027.html[/url]
85 będzie idealna na początek nie za mocna nie za słaba, nie znudzi Ci się po tygodniu tak jak ewentualnie mogłaby 50 ccm

a mam jeszcze jedno pytanko czy dał bym rade ogarnąć yamahe dt 80 :)

13

Dt 80 a full cross 85 to niebo a ziemia. Miałeś już jakieś moto?  Jeśli nie to nie radzę porywać się na głęboką wodę i nie kupować full 85 bo ma ok 32km. A co do ogarniania to już sam powinieneś wiedzieć.

KXF 250 '14

14

Hustler13 napisał/a:

Dt 80 a full cross 85 to niebo a ziemia. Miałeś już jakieś moto?  Jeśli nie to nie radzę porywać się na głęboką wodę i nie kupować full 85 bo ma ok 32km. A co do ogarniania to już sam powinieneś wiedzieć.

miałem kawasaki kx 80- i yamahe dt 50r ichińczyka na samym początku 250 dioblini

15

No to w takim razie nie ma co kupować starej dt 80. Kup jakiegoś full crossa 85 i tyle w temacie.

KXF 250 '14