Temat: Sprzedam KTM 690 SM 2008r
Sprzedam KTM 690 SM, rocznik 2008, przebieg około 20.000 km.
Motocyklem jeżdżę od początku sezonu 2012. Jestem drugim właścicielem w PL, kupiłem go od o dziwo starszego Pana - instruktora 'szybkiej jazdy samochodem' ;)
Wg. mojej wiedzy sprzęt jest bezwypadkowy, potwierdził to z resztą mój mechanik. Generalnie wizualnie i technicznie nie ma się ABSOLUTNIE do czego przyczepić.
Teraz trochę o eksploatacji.
Nie odblokowany jeszcze 2-gi i 3-ci bieg - zabieg odblokowania jest banalny.
Po kupnie zostały wymienione uszczelniacze przedniego zawieszenia oraz olej w lagach. W tym samym czasie wymieniłem wysprzęglik (ASO KTM skutecznie go rozpierdzieliło nie przyznając się do tego) i oczywiście płyn w układzie sprzęgła.
Płyn hamulcowy i w chłodnicy był wymieniany na koniec sezonu 2011.
Regulacja zaworów była robiona przy około 15.000 km
Opony (Heidenau K80) )mają przebieg około 800km, w tym dwa wypady na tor w Radomiu. Gumy kleją niesamowicie - w następnym SM też takie założę :)
Z dodatków ma automatyczne odpowietrzenia przedniego zawieszenia, crashpady na ośkach, szybkę - naprawdę sporo daje. Dodatkowo gdzieś miałem do niego handbary Zeta ale do niczego się nie przydają bo po krzakach nie latam a na torze się nie przewracam :)
Naszło mnie na sprzedaż ponieważ teraz mam dwa motocykle w garażu, drugi to Z750 i jeden z nich chcę sprzedać. W zależności od tego co sprzedam czy KTM czy Kawasaki to kupuję albo 250 4t bez homologacji w przypadku gdy pogonię kawę albo jakieś 450 4t z homologacją i kompletem kół supermoto to w sytuacji kiedy sprzedam KTM.
Motocykl cenię na 16.500 zł
Mój tel 606 787 746
Tymczasowo bez supermoto