Odp: 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
Policho, kiedy jakiś spot znowu żeby obczaić Twoją nową maszynę?:)
Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pozdro
Pozdro
Pewnie i trzeba, tylko na razie nie ma szaleństw, ale na pewno w tym sezonie jeszcze pośmigamy.
Maciek525 napisał/a:Koso napisał/a:mówiłem że pójdzie szybko ;)
Za 500 teraz będziesz czekał?
Tak już zamówiony :)
Mam nadzieję, że i ja i nowy właściciel SMCR-a (pozdrowienia jeśli czyta ;)) będziemy zadowoleni z tej dziwacznej operacji.
Myślę, że On bardziej nawet ;)Maciek
Bardzo zadowolony :))))). Maszyna śmiga jak marzenie, choć na razie do 5000obr/min :).
Jak do tej pory to smc-r daje najwięcej frajdy z wszystkich moto jakie miałem, zwłaszcza że co nowe to nowe.
Nie przesadzaj bo go zamulisz ;) To już nie te czasy :) Nawet instrukcja mówi o 7000 obr/min.
Fajnie, że jesteś zadowolony, raz jeszcze życzę udanego użytkowania.
Instrukcja mówi o 6000, a ja narzuciłem sobie 5000 (w przybliżeniu) bo i tak jak nie patrzę na obrotomierz to jest więcej ;). Rzecz druga - jeżdżę bardzo dynamicznie więc nie ma ryzyka na zamulenie :).
Instrukcja mówi o 6000, a ja narzuciłem sobie 5000 (w przybliżeniu) bo i tak jak nie patrzę na obrotomierz to jest więcej ;). Rzecz druga - jeżdżę bardzo dynamicznie więc nie ma ryzyka na zamulenie :).
O cholera a jeździłem do 7000-8000.... żartuje ;) racja do 6000 obr/min.
To ja widze jak emeryt śmigam, po dotarciu rzadko kiedy na czerwone pole wskazówka wchodzi ;D
nieraz nawet przy 5k zmieniam bieg
To ja emeryt, nie raz do odcinki dochodzę ;-)
Policho, gratuluje wyboru :-) ps dajcie znać o ewentualnym lataniu.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 70 zapytań