Temat: Sprzedam Ktm exc 525 supermoto
Sprzedam swojego ktm 525 w wersji supermoto z 2006 roku przejechane 10400km i 157 mth jeżdżony na oleju MOTUL 300V wymieniany razem z filtrami co 11-12mth.Motocykl w 100% bezwypadkowy jedynie lekkie otarcie crash pada przedniej osi. Kat posiada mnóstwo dodatków takich jak: obręcze EXCEL Takasago, złote piasty talon, tarcze hamulcowe przód i tył firmy Braking Slidery aluminiowe w osiach kół i kierownicy, handbary Acerbis Dual Road z linijkami ledowymi,
okleina firmy blitz moto robiona na zamówienie, tłumik firmy Akrapović, sporo dodatków z katalogu Power Parts KTM np. korek wlewu paliwa, manetki z logo KTM-a, wiatrak chłodnicy, osłona silnika, skarpety przedniego zawieszenia, automatyczne odpowietrzenia przedniego zawieszenia, zębatka tył Supersprox tytanowa i łańcuch firmy RK złoty w bardzo dobrym stanie. Motocykl posiadam od lipca tego roku przez okres użytkowania nie sprawił mi żadnych problemów zaraz po kupnie oddałem go do serwisu i wymieniłem przednie klocki hamulcowe olej filtrami i robiona była regulacja zaworów. Łańcuszek rozrządu na 4 zębie opony przód 80% tył 50%. Jedyny minus to słaby akumulator, pali z rozrusznika ale trzeba chwilkę pokręcić, mi to nie przeszkadzało bo paliłem z kopki. Kat do obejrzenia w Głębowicach koło Oświęcimia cena 17400 do negocjacji albo zamiana na forda focusa mk2 w dieslu lub audi A3 rocznik 2000-2003 też w dieslu. Zainteresowani pw
fotki [url]http://www.bikepics.com/members/lookask16031992/06525exc/[/url]