Temat: Handbary i sprezyny sprzedam!
Witam, jadę odwiedzić motor w następny weekend, ten długi, no i mam już karton części, które będę montować, tak wiec "niepotrzebne" graty będę chciał sprzedać.
Pierwsza rzecz to handbary Greger'a z alu prętem, kolor czarny, oryginalne KTM, uzywane, pret prosty w super stanie, plastiki jak to w terenie, porysowane, ale nie popekane, cale. Fotek narazie nie mam, ale bedą dla chetnych w nastepny wtorek/srode. Oslony pasuja na grubą kiere, ale mam tez plastikowe "pierscionki" od Polisportów, dzieki ktorym mozna zamontowac na kiere 22 mm. Dodatkowo moge dorzucic manetki ProGrip 790 czarno-pomaranczowe wycięte pod handbary, dopiero co zalozone. Plastiki ostatnio slifowalem papierem wodnym, nastepnie byly "wygladzane" opalarka, tak wiec nie sa w zlym stanie, jezeli komus by jednak to nie odpowiadalo, badz kolor nie pasowal, na stronie ktmsklep.pl mozna za 60zl dostac nowe plastikowe oslony w kolorze czarnym, badz pomaranczowym.
Druga rzecz to sprezyny, ktore leza wciaz w garazu, wyjete tuz po kupnie motocykla, celem wymiany na twardsze. Nie wiem jaka jest ich twardosc, ale seryjnie zawieszenie jest robione pod wage ok. 75kg.
Cena za handbary jak i sprezyny to 200zl, manetki dorzuce za dwa browary:D