Odp: 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
mówiłem że pójdzie szybko ;)
Za 500 teraz będziesz czekał?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak już zamówiony :)
Mam nadzieję, że i ja i nowy właściciel SMCR-a (pozdrowienia jeśli czyta ;)) będziemy zadowoleni z tej dziwacznej operacji.
Myślę, że On bardziej nawet ;)
Maciek
Graty!! Poszedł do usera tego forum ?
Graty!! Poszedł do usera tego forum ?
Czy usera nie wiem ale na pewno czytelnika i osoby bywającej amatorsko na sm min. radom, lublin.
Maciek 525 gratulacje, to co teraz kupujesz?
Trochę czuje się winny całego zamieszania bo polecałem Ci to moto - dla mnie sprawdza się super :)
Maciek 525 gratulacje, to co teraz kupujesz?
Trochę czuje się winny całego zamieszania bo polecałem Ci to moto - dla mnie sprawdza się super :)
Daj spokój! Dziękuję Ci za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi!! Każdy ma swoje preferencje - to ja dałem dupy, że zmieniłem zdanie w ostatniej chwili. Ale widocznie tak miało być ;) Mam nadzieję, że Paweł będzie zadowolony z SMCRa a do mnie już jedzie EXC500 six days 2013. Obyśmy tylko takie kłopoty mieli ;) Teraz będę jęczał na forum o kołach, hamulcach, zawieszeniu itp. ale tak miało być od początku, więc nie ma problemu ;)
Mam nadzieję, że do zobaczenia Radek na kołach albo z racji zimowej ..titiititit .... na piwku ;)
Pozdrawiam
Maciek
Aleksander.mx napisał/a:114 kg kolego.
a 500 - 111,5 ponoc
Zdadza sie 113,9 kg EXC 530, ale juz w wersji Six Days lub takiej jak ja mam Factory 112,2kg gotowy do jazdy bez paliwa :)
Kolega Moto z forum przerabiał 500 EXC na SM więc pisz do niego po wskazówki
Kolega Moto z forum przerabiał 500 EXC na SM więc pisz do niego po wskazówki
Wystarczy wybrać się do salonu KTM-a, wziąć katalog Power Parts, otworzyć na dziale Supermoto i wybierać paluchem "to i to...i jeszcze to"
I w 10 minut zakupy gotowe:)
gierwi napisał/a:Kolega Moto z forum przerabiał 500 EXC na SM więc pisz do niego po wskazówki
Wystarczy wybrać się do salonu KTM-a, wziąć katalog Power Parts, otworzyć na dziale Supermoto i wybierać paluchem "to i to...i jeszcze to"
I w 10 minut zakupy gotowe:)
To kup tak zawieszenie do SM pod exc 500 ;)
A takie ładne koła w sobotę sprzedałem pod ktm...
Można kupić zawieszenie SXS z mocowaniem pod radialny zacisk do supermoto.
A takie ładne koła w sobotę sprzedałem pod ktm...
Co robić :)
Można kupić zawieszenie SXS z mocowaniem pod radialny zacisk do supermoto.
Chyba przeceniasz moje możiwości finansowe :D aż tak mi nie dobiło ;) sxs przód = ok 2500e
Koso napisał/a:mówiłem że pójdzie szybko ;)
Tak już zamówiony :)
Mam nadzieję, że i ja i nowy właściciel SMCR-a (pozdrowienia jeśli czyta ;)) będziemy zadowoleni z tej dziwacznej operacji.
Myślę, że On bardziej nawet ;)Maciek
Bardzo zadowolony :))))). Maszyna śmiga jak marzenie, choć na razie do 5000obr/min :).
Jak do tej pory to smc-r daje najwięcej frajdy z wszystkich moto jakie miałem, zwłaszcza że co nowe to nowe.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » 2012 SMCR 690 + EVO KIT Akrapovic + inne
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 75 zapytań