16

Odp: Ktm sm/smr/prestige?

Dyzma/SM napisał/a:

czasami jazda z zona /corka

Dziobal będzie zatem tip top - w tej kasie również powinieneś się zmieścić, ewentualnie może SMC (za drobną doplatą) - beret lata SMC i czasem również z pasażerem - twierdzi że daje radę (choć ja sobie tego nie wyobrażam). Dziobal będzie najwygodniejszy.

17

Tez tak mysle i coraz bardziej jestem zdecydowany na Dziobala teraz tylko trzeba znalesc ladna sztuke na allegro koso ma bardzo ladna na zdjeciach i byla jeszce jedna w Olsztynie tylko ze miala wiecej gadzetow ale skonczyla sie aukcja wiec niewiem moze sprzedal.Aktualnie jestem poza RP i tez tu szukam narazie ogladalem jedna sztuke ale chyba cos kombinowal bo zmienial licznik niby ze ma 9t przebiegu itd.

smc 690 & yz250F & grizzly700

18 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-10-23 21:58:01)

Nie tylko na zdjęciach ;) ale za 18 nie sprzedam!

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

19

Nie chcę reklamować ponownie sprzeta Koso bo obiecana premia za marketing nie dotarła do mnie ostatnim razem gdy Koso przesłał mi ją gołębiem pocztowym :) Jednak jeśli się zdecydujesz kupisz sprzęt z wiadomego źródła, w bardzo dobrym stanie z piekielnym wydechem, bez przygód, wcześniej latał nim kwkm który obecnie śmiga SMC R. Na żywo wygląda pięknie.

20

Narazie motory jakie mnie interesuja w polsce to wlasnie te dwa dziobale,jezeli nie znajde motoru tutaj gdzie aktualnie jestem.To po powrocie kontaktuje sie z Koso i MaLY_OLS,zwerifikuje ich stan ktory bedzie lepszy to go zabieram jezeli nie sprzedacie wczesniej.Mam prosbe jak mozecie napiszcie w jakim stanie,ile przebiegu,kiedy ostatni serwis co sie da o waszych sprzetach z gory dziekuje!

21

PRELUDE2000 napisał/a:

Nie chcę reklamować ponownie sprzeta Koso bo obiecana premia za marketing nie dotarła do mnie ostatnim razem gdy Koso przesłał mi ją gołębiem pocztowym :) Jednak jeśli się zdecydujesz kupisz sprzęt z wiadomego źródła, w bardzo dobrym stanie z piekielnym wydechem, bez przygód, wcześniej latał nim kwkm który obecnie śmiga SMC R. Na żywo wygląda pięknie.

Za taka reklame to slono sie placi! jak Koso sprzeda motor to musi ci cos odpalic chociaz dobry bak v powera(zarcik)!

22

Haha, jak przerobi na LPG to pomyśle ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

23

Przynajmniej dla mnie rzecz istotna w "dziobaku" to pełna regulacja zawieszenia (przód i tył) oraz promieniowa pompa hamulcowa z przodu w wersji Prestige.
Resztę możesz doczytać tutaj [url]http://www.motocykl-online.pl/testy/KTM_690_Supermoto[/url]

---
KTM LC4 690 SMC R 2012, Husqvarna TE610/SM 1993
części zamienne - multimoto@o2.pl