Odp: Części carbon - wszystkie motocykle
Ile cenisz sobie oslany ramy do 525?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Części carbon - wszystkie motocykle
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ile cenisz sobie oslany ramy do 525?
osłony ramy do 525 to koszt 250 PLN
podpinam się pod ww pytanie. Przedni i tylny błotnik, osłony dekli, ramy ? Jakie ceny i czy potrzebujesz na wzór oryginałów? wsio do 450/530 07-10
tak potrzebuje na wzór oryginałów. ale do 525 może i bym mial u siebie :) sęk w tym że mogę Ci to zrobić ale ty placisz wtedy za formy . dlatego chodzi o to aby znaleźć kilku chętnych na tę samą rzecz no chyba ze weźmiesz kilka sztuk i pogonisz we własnym zakresie
( miałem juz kilku takich klientów ). ceny błotników na szybko nie podam ale osłony ramy 250zł, osłony dekli (L + P) ok 250-300zł .
Na osłony ramy do 525 formy mam wiec aby zrobić element , a osłony dekli mogę zrobić tylko trzeba zebrać kilku chętnych.
przykładowo osłona silnika - druga strona też carbon i pomarańczowe literki .
Wystawiasz faktury?
jeśli będziesz chciał to tak ale cena rośnie
pw
Ja się piszę na komplet karbonowych osłon wydechu do ktm 690 smc. Oraz na osłony dekli do tego samego sprzętu, bez napisów.
UP - DEKLE MOGĄ BYĆ CAŁKOWICIE GŁADKIE BEZ NAPISÓW - tylko trzeba wybrać albo gładkie albo z napisami poniewaz forma jest jedna. Chyba ze będzie dużo chętnych na obie wersje wtedy zrobimy i takie i takie dekle. Oslony wydechu moge jak najbardziej zrobic jesli znajdzie sie kilku chetnych . Druga opcja to taka ze bierzesz kilka takich oslon i sprzedajesz we wlasnym zakresie - powinno Ci sie zwrocic z nawiazka.
kto sie pisze na dekle do ktm smr ? ja osobiscie biore od 560 ale nie wiem bo chyba to są te same dekle co w 525.
No wlasnie bo jeśli byly by to podobne dekle to sprawa zalatwiona. Byc moze wystarczylo by je lekko podciąc ew. Podpiłować i moze by pasowaly - najlepiej porownac foty dekli no i moze wypowie sie ktos bardziej obeznany w temacie podobieństw tych modeli.
dekle do 2006 roku w 525 i 560 sa takie same. bodajze w 2007 w 525 byl oddzielnie dekielek z prawej strony (sprzeglo)
z tego co zdążyłem się zorientować to sxf/exc 250 450 520 525 530 560 00-06 dekle są prawie identyczne . pewnie docięcie lub przyszlifowanie załatwiło by sprawę.
UP - DEKLE MOGĄ BYĆ CAŁKOWICIE GŁADKIE BEZ NAPISÓW - tylko trzeba wybrać albo gładkie albo z napisami poniewaz forma jest jedna. Chyba ze będzie dużo chętnych na obie wersje wtedy zrobimy i takie i takie dekle.
Mogę takze zaoferować oklejenie lusterek - cena od 150zł (zwykle w tych granicach )
Mały up jeśli ktoś zdecyduje się na osłonki ramy
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2738040966[/url]
Temat dekli nadal otwarty.
Ok
to kto jest chętny na dekle z carbo ?
Raczek312 ?
kwkm ?
maciejwra ?
Gładkie dekle bez napisu ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Części carbon - wszystkie motocykle
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 67 zapytań