16

Odp: Sprzęt na nowy sezon ; )

ja mam tego scorpiona w teren i w endurzenie sie nadaje zajebiscie. Siatka ma duze oczka i jest przewiewna. Nity troche rdzewieja od potu.
teraz pekla mi jedna opaska na bark.

Zanim cos kupisz to przymierz ! Ja scorpiona z gory skreslalem - bo sie pewnie w tym ruszyc nie mozna, a typowalem jakas zbroje 661.
Po przymierzeniu w 661 czulem sie jak w worku a w scorpionie idealnie...

17

ja mam 661 i mogę ją każdemu polecić

Dwu rurka ●0●
https://www.facebook.com/Enduroodcinateam?notif_t=page_invite_accepted
https://www.youtube.com/channel/UCYV8bbKRwrZfIIc8wr4fhyA

18

sobekkk napisał/a:

ja mam tego scorpiona w teren i w endurzenie sie nadaje zajebiscie. Siatka ma duze oczka i jest przewiewna. Nity troche rdzewieja od potu.
teraz pekla mi jedna opaska na bark.

Zanim cos kupisz to przymierz ! Ja scorpiona z gory skreslalem - bo sie pewnie w tym ruszyc nie mozna, a typowalem jakas zbroje 661.
Po przymierzeniu w 661 czulem sie jak w worku a w scorpionie idealnie...

Aha dobra dzięki ale uderzę w buzer i na łokcie jakieś ochraniacze do tego buty i będzie gotowe ;) Dzięki wszystkim za info ! :)

19

Tylko żebyś później nie płakał jak się wyjebiesz plecami na korzeń czy inny kamień ;)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

20 Ostatnio edytowany przez Dukers (2012-10-22 21:24:26)

subek napisał/a:

Tylko żebyś później nie płakał jak się wyjebiesz plecami na korzeń czy inny kamień ;)

Dlaczego tak sądzisz ?

Jeszcze zobaczę co do buzer vs zbroja w sklepie się dopytam bo zauważyłem że znaczna ilość endurzystów śmiga w zbrojach(przykład cross country) i już sam nie wiem.

21 Ostatnio edytowany przez subek (2012-10-22 21:44:53)

No jak pisałem zbroja lepiej chroni, to nie tylko moja opinia, a w lesie nigdy nie wiadomo na co wpadniesz czy na co spadniesz. Za to w buzerze jeździ się jak w samej koszulce i tu w sumie plusy się kończą jeżeli chodzi o enduro. Ewentualnie taka zbroja jaką kowal wrzucił stronę wcześniej, ta pierwsza bez rękawów do tego coś na łokcie i też będzie git. Ja osobiście jeżdżę w EVS G6, ma w żółwiu wycięcie na bukłak co się zajebiście przydaje przy dłuższej jeździe i nie trzeba tachać dodatkowych plecaków :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

22 Ostatnio edytowany przez Dukers (2012-10-23 17:01:18)

Bardzo fajna jest ta zbroja :) Dzięki ! :)