Odp: Kamerka. Jaką wybrać ?
Faktycznie. Cena jest w Euro a ja $$$ liczyłem. W takim razie cena jest adekwatna jako do nowości na rynku :)
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka. Jaką wybrać ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Faktycznie. Cena jest w Euro a ja $$$ liczyłem. W takim razie cena jest adekwatna jako do nowości na rynku :)
Dobrze liczyłeś- w usa zawsze sporo taniej. Jak jest potrzeba, mogę się postarać ogarnąć w tej cenie od znajomego, który tam siedzi. Oczywiście problemem jest gwarancja- jak zawsze w stuffie z usa
pewnie pojawi sie fajna cena na Hero2
Dobrze liczyłeś- w usa zawsze sporo taniej. Jak jest potrzeba, mogę się postarać ogarnąć w tej cenie od znajomego, który tam siedzi. Oczywiście problemem jest gwarancja- jak zawsze w stuffie z usa
Daj info jak byś coś wiedział.
pewnie pojawi sie fajna cena na Hero2
Ceny na pewno gwałtownie spadną ale pytanie jest czy nie lepiej zainwestować w hero 3: )
Już w Hero 2 za słaba jakość? bo jak dla mnie to nie ma sensu kupować 3jki, jak ktoś posiada Hero 1-2 dla minimalnej poprawy jakości, która i tak jest już dobra w starszych modelach.
dystrybutor na razie milczy co do ceny freeway.com.pl
Porownanie modeli
[url]http://gopro.com/product-comparison-hero3-cameras[/url]
No to white edition wychodzi bardzo fajnie
Z tego co widzę :
Hero3 WHITE = HERO1 (5MP , bez szału)
Hero3 SILVER = HERO2
Hero3 BLACK = Nowość, dużo feature'ów (1080px60fps, 12MP, etc.)
BTW. Wszystkie 3' mają WiFi, mimo wszystko jeśli posiada się Hero 1/2 to nie ma sensu przesiadać się na Hero3 WHITE/SILVER.
Według mnie ten podział na White/Silver/Black jest dość pretensjonalny. Strzelam w ciemno, że kamery nie różnią się zbyt mocno jeżeli chodzi o zastosowany sprzęt (szkła, matryce, procesory, itp) więc tylko czekać, aż pojawią się nielegalne oprogramowania do odblokowania funkcji z White na Black (a przynajmniej z Silver na Black) :)
No a poza tym, czy zwykły człowiek (nie mówię o ludziach zajmujących się obróbką video) znajdzie aż takie duże różnice warte tylu pieniędzy pomiędzy Hero 2 a 3 ?
A czy nowy iPhone różni się bardzo od starego?
Raczej nie i wcale nie o to tutaj chodzi, wchodzi na rynek coraz więcej producentów takich kamer i jakoś trzeba przekonać klienta, że produkt X ma do zaoferowania sporo więcej niż produkt Y za jedyna 150$ więcej.
Sam leniwie przymierzam się do zakupu kamerki ale w okolicy stycznia i na ten moment Sony wypada całkiem nieźle na tle GoPro w relacji kasa/jakość zobaczymy czy coś nowego się ukaże jeszcze do świąt.
subek napisał/a:Moja HD2 takich lotów supermana nawet po kilka dziennie potrafi zaliczyć bez żadnego szwanku :) Przykład z wczoraj:
Wygląda jakbyś głaskał wielbłąda albo niedźwiedzia:D
Hehe, filmik z glebą [url]http://www.youtube.com/watch?v=gpit1lSCbv4&feature=plcp[/url] od 1:00 :)
Według mnie ten podział na White/Silver/Black jest dość pretensjonalny. Strzelam w ciemno, że kamery nie różnią się zbyt mocno jeżeli chodzi o zastosowany sprzęt (szkła, matryce, procesory, itp) więc tylko czekać, aż pojawią się nielegalne oprogramowania do odblokowania funkcji z White na Black (a przynajmniej z Silver na Black) :)
No a poza tym, czy zwykły człowiek (nie mówię o ludziach zajmujących się obróbką video) znajdzie aż takie duże różnice warte tylu pieniędzy pomiędzy Hero 2 a 3 ?
no chyba nie. Przecież w tych kamerach są różne matryce zastosowane. Poza tym mogą być użyte inne podzespoły typu tańszy proc który ogarnie 1080 ale już 4k nie. stąd różnica cenowa.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka. Jaką wybrać ?
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 79 zapytań