Odp: Kamerka. Jaką wybrać ?
Moja HD2 takich lotów supermana nawet po kilka dziennie potrafi zaliczyć bez żadnego szwanku :) Przykład z wczoraj:
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka. Jaką wybrać ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja HD2 takich lotów supermana nawet po kilka dziennie potrafi zaliczyć bez żadnego szwanku :) Przykład z wczoraj:
dawaj filmik a nie jakies tam fotki:D
nie pedzioł tylko powiedział ;) pełno filmów było gdzie chłopaki sie wywalali i to wszystko z hd1 na kasku
wszyscy co kupowali w tym roku Hero2 mieli nadzieje, że kupują najnowszy produkt - wtedy tak było
[url]http://www.engadget.com/2012/10/16/gopro-hd-hero3/[/url]
No ta HD Hero 3 mnie zaciekawiła ale zakup planuję na styczeń i tak :) Po za tym HD 2 ma dobrą jakość a to normalka że pod koniec roku i początek nowego są nowości. To tak jak z samochodami :) Na koniec roku te "2013" mają słabe silniki a w 2013 po liftingu mają z 50 lub więcej dodanych kucy i różne zmiany technologiczne :) A więc jak by ktoś chciał być na czasie to na samą kamerke w ciagu roku by potrzebował z 1200 :P
Najlepiej Black Edition
Wygląda jakbyś głaskał wielbłąda albo niedźwiedzia:D
Najlepiej Black Edition
Tylko gdzie te black?
od tyłu ;)
Masakra jest ta HD3 :) Trzeba będzie odłożyć trochę kasy, bo moja hd1 potrzebowałaby już następczyni :)
428$ z przesyłką, o ile masz znajomego w usa
1300 zł by wychodziło. Coś mi się wydaje, że za tanio jak na nowość :) Ale to dobrze:) Ciekawe jaką cenę będzie miała jak wejdzie na Polski rynek.
Ja tu zęby ostrzyłem na HD2, a tu trzeba dołozyć i zakręcić się wokół HD3 :D
pewnie tak jak za hero 2 na początku - trzeba będzie położyć 1,5 kafla
1300 zł by wychodziło. Coś mi się wydaje, że za tanio jak na nowość :) Ale to dobrze:) Ciekawe jaką cenę będzie miała jak wejdzie na Polski rynek.
[url]http://www.motocykl-online.pl/newsy/gopro-hero3-juz-jest[/url]
1899 zł.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kamerka. Jaką wybrać ?
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 74 zapytań