Odp: Witam! :]
[url]https://www.google.pl/search?q=yamaha+wr+250+x&hl=pl&client=firefox-a&hs=GPq&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3Yd9ULczhYDiBKjcgMAD&ved=0CCgQsAQ&biw=1280&bih=655[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam! :]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]https://www.google.pl/search?q=yamaha+wr+250+x&hl=pl&client=firefox-a&hs=GPq&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3Yd9ULczhYDiBKjcgMAD&ved=0CCgQsAQ&biw=1280&bih=655[/url]
Wszystko wyjdzie gdy sprzedam quada :) jestem umówiony z kilkoma potencjalnymi kupcami więc jeśli wszystko pójdzie dobrze to już w przyszłym tygodniu będę mógł się rozglądać za SM :) a Yamaha świetnie wygląda, lepiej niż KTM 125 ;)
Wiem z doświadczeń wujka starszego stażem że wymiana motocykla co rok jest po prostu nie opłacalna dlatego warto się rozejrzeć za czymś więcej może niż 125 żeby zaraz potem nie mieć problemu ze sprzedażą ( brak mocy może dać się we znaki szczególnie gdy już nawet quadem jeździłeś myślę że bardziej doświadczeni też ci tak powiedzą ).
I nie myśl że pomimo małego mojego wieku to mało wiem bo tak jak już napisałem wiem z doświadczeń wujka. Ja mam 125 tylko dlatego że tylko na tyle wiek mi pozwala wiem że 2t jest o wiele mocniejsze niż mój yamasznik 4t ale jak sam kiedyś sprzedam już swoją maszynkę będę też celował właśnie w taką wr 250. Myślę że może coś tam pomogłem a jak nie to przynajmniej sobie pogadałem Pozdrawiam :)
Ludzie, ja was czasem nie rozumiem. Wbija na forum ktoś kto nie wie co chce kupić to źle bo co on w ogóle tu robi, tylko posty nabija i sajgon robi ;p a takich tematów są dziesiątki. Teraz wpada ziomek który dokładnie wie czego chce i też źle :) Naprawdę trudno was zadowolić ;p
Kupuj to na co masz ochotę :) Jak chcesz 125tkę to takiej szukaj :) Z motocyklem nie bierzesz ślubu więc jak się znudzi to go sprzedasz i kupisz mocniejszy, szybszy, w innym kolorze itp :)
Pozdro
No w sumie po głębszym zastanowieniu się mógłbym wybrać tą 250-tkę :) nic nie zaszkodzi rozważnie spróbować :)
No w sumie po głębszym zastanowieniu się mógłbym wybrać tą 250-tkę :) nic nie zaszkodzi rozważnie spróbować :)
Haha Daniken łyso Ci? :D
Ani trochę :)
Panowie quad sprzedany :D teraz szukam porządnej WR 250-tki :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam! :]
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 77 zapytań