Odp: Który motocykl?
A co powiecie o tym KTM?
o którym?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Który motocykl?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co powiecie o tym KTM?
o którym?
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-620-lc4-supermoto-i2706495069.html[/url]
nie kupowałbym przed 97, inne silniki od 97 chyba aż do 2007 jest ten sam LC4, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę:)
Przy Twojej masie to raczej jak już DRZ to wersja E ok 50kuni bo wersje S lub SM raczej nie zrobią na Tobie wielkiego wrażenia, niech się wypowie ktoś podobnych gabarytów ujeżdżający DRZ SM jak sobie to radzi.
A ten KTM już widać trochę przeszedł, wizualnie najlepiej nie wygląda może mechanicznie lepiej - trzeba by było obejrzeć. Po za tym ten kat jest na crossowych kołach a kupno 17nastek też swoje kosztuje. Mało kasy ciężko będzie raczej coś przyzwoitego znaleźć... nie myśl że kupisz w tej cenie moto i nie będzie wymagało wkładu finansowego szczególnie w tych starszych sprzętach do 5k. No chyba że szukasz moto za 5k i na ewentualne naprawy/wymiany masz ze 3tysie.
Jak myślisz o DRZ wersji S to jeszcze weź pod uwagę hondę XR400
Bo nie sztuką wydać całą kasę na moto i potem nie mieć za co naprawić.
Pozostaje mi tylko życzyć kupna fajnego sprzęta.
Ja tez mysle nad czyms w teren ale mam troche pokory i wiem co takie 400, czy 501cc w terenie robi z malo ogarnietym riderem.
A myslales może o hondzie fmx 650 ? Tak dużego chłopa jak.Ty spokojnie powozi
A myslales może o hondzie fmx 650 ? Tak dużego chłopa jak.Ty spokojnie powozi
Jest słabsza od drz....
w tym przedziale cenowym to juz prędzej się znajdzie z rodziny dr... 650 itd...
Dzieki wszytskim, znalazłem sm 610 z 2000r za calkiem dobre pieniadze, musze wymienic tylko opony i zrobic uszczelniacze w lagach i jakies małe łozysko za 99 funtów oryginalna czesc w huzqvarnie, wiec chyba wygrala ogledziny, co do awaryjnosci ogladnieta przez mechanika i powiedziane ze bedzie jeszcze jezdzila, jak zajezdze bede wymienial czesci,
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Który motocykl?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 84 zapytań