1

Temat: Witam! :]

Witam wszystkich Forumowiczów! :) Mam na imię Jakub, mieszkam w małopolsce, mam 19 lat. Aktualnie ujeżdżam Yamahę Grizzly 700 lecz zafascynowałem się się SM :) jestem już na etapie sprzedaży quada i planuję na początek kupić 125-tkę a później wraz ze wzrostem doświadczenia kolejne sprzęty ;) Pozdrawiam :)

2

Odp: Witam! :]

Powitać ;)

3

Siema mikos - bardzo rozsądnie. Pozdro!

4 Ostatnio edytowany przez mikos (2012-10-15 16:51:37)

Z quadem też tak było - zaczynałem od 125-tki poprzez 350, 500, 660 aż doszedłem do 700-tki :) do kupna SM zainspirowali mnie ludzie ze szwedzkiej grupy SuperRetards, których filmiki oglądałem na YouTube :)

5

Siemano!!!. Kolejny Jakub :P.

KTM SMC 660

6

Siema :)

KXF 250 '14

7

Siema
Ja na twoim miejscu 125 bym nie brał, bo po paru dniach będzie ci mało

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

8

Siema. Mam 125, wiem jak to jeździ i wiem też, że bardzo szybko będzie Ci brakować mocy chyba, że masz na myśli jakiegoś mocnego 2T typu EXC 125.

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

9

witam witam..... mojego imiennika... eh same jakuby :D

wr 250x

www.bikersbook.pl

10

Koledzy, nie chce się zabierać za wierzchowca jeśli nie potrafię dosiąść kuca :) wraz ze wzrostem doświadczenia na SM, będę zmieniał sprzęt na taki który będzie odpowiadał moim możliwościom :)

11

Witaj

mikos napisał/a:

Koledzy, nie chce się zabierać za wierzchowca jeśli nie potrafię dosiąść kuca :) wraz ze wzrostem doświadczenia na SM, będę zmieniał sprzęt na taki który będzie odpowiadał moim możliwościom :)

bardzo mądrze gadasz !

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

12

Miałem 5 quadów a zmiana sprzętu zajęła mi 1,5 roku (przejście między tymi co wymieniałem wcześniej). Z doświadczenia wiem że lepiej zacząć od czegoś słabszego, nauczyć się manewrów, wyczuć motocykl, poznać technikę a później brać się za coś co potrafię ujarzmić :)

13

Witaj :)

690 Enduro R & SMC

14

Może Yamaha WR 250 X

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

15

Na początek myślałem o KTM 125 EXC