1

Temat: Siema

Witam wszystkich

Mam na imię Michał, mieszkam w Warszawie.

Jeżdżę Aprilią Caponord i po 1,5 roku uznałem że jest troszeczkę za duża na miasto. A poważnie to przyszedł czas na zmianę i najbardziej pasuje mi sm. Planuję kupić coś w przyszłym roku.

Na razie szukam czegoś co spełni moje oczekiwania: głównie jazda po mieście, dojazdy do pracy. Nie potrzebuję wyczynowego sprzętu, raczej coś co da mi frajdę z jazdy i w czym nie będę musiał dwa razy wymieniać oleju w drodze do roboty :)

Michał

2

Odp: Siema

Siemanko

3

Siem,
Powodzenia w poszukiwaniach sprzętu

4 Ostatnio edytowany przez mjr (2012-10-07 13:40:51)

No właśnie nawet nie wiem czego szukam. Husqvarna chyba odpada bo ceny części są pewnie zaporowe z powodu małej popularności (chociaż podoba mi się najbardziej). DRZ jest trochę za słaby chyba, idealny byłby gdyby miał silnik 600+. Chyba najbardziej odpowiada mi jakiś Kat, tylko średnio się jeszcze orientuję który. Yamahy nie chcę, raz wziąłem XT 660 Tenere na test i elektryka się wysrała po 30 km...

Michał

5

Ja na XTka złego słowa nie powiem jak narazie zero problemów (odpukać), pare KTMów jest na sprzedaż na forum poszukaj w dziale giełda.

6 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-10-07 15:15:36)

Siema
Jak ktm to tylko jeden ;D tak tak 690, a najlepiej tego co sprzedaje ;), a tak na serio to fajny sprzęt, co do serwisu to brak, no chyba że co 7500km robi jakiś problem.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

7

Powitać ;)