1 Ostatnio edytowany przez Fakir (2012-10-02 21:31:50)

Temat: SieMa

Siemanko siemanko! Jestem Fakir i posiadam coś co w nazwie ma wyraz "supermoto" a pochodzi z napewno bardzo dobrze wszystkim znanej firmy Romet...za co pewnie zaraz zostanę pojechany. Forum obserwuje już jakiś czas głównie w poszukiwaniu zakręconych filmów o tematyce SM. Tak czy inaczej, zawsze chciałem mieć motor, tylko tak sie złożyło, że nie było gdzie trzymać nie było kasy itd. no i w tym roku wpadł mi w ręce właśnie CRS z 78km na liczniku za pół ceny salonowej (właściciel został księdzem i dostał go jako prezent od ciotki). Długo sie nie zastanawiając wziąłem go z zamiarem droższej sprzedaży, ale po pierwszym wypadzie zrozumiałem, że wcale nie chce go sprzedać. Może ktoś napisać, że chinol, że romet, że to nie forum dla "motorowerów", ale w tym sezonie troszkę polatałem i sprzęt sie spisuje. Jest to mój pierwszy motor i wydaje mi się, że te 125cm na początek jest rozsądną opcją i do pierwszych kroków wystarczającą. Można zaszaleć, można się zdrowo poobijać i można się dobrze pobawić. Wiadomo, że marzy mi się coś z wyższej półki, ale póki co nawet ROMET mnie zadowala "bo fantazja jest od tego, aby bawić się na całego!!!"
Pozdro!

2

Odp: SieMa

Siemanko, skąd jesteś?

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

3

Powitać ;)

4

Zapomniałem napisać...obecnie Golczewo w Zachodniopomorskim. Uciekłem ze Szczecina;)

5

Witam,
każde moto jest dobre jak daje fun z jazdy :) ja kiedyś miałem komara i w krowiej kupie robił power slid'y :P

6

Siemanko, nie łam się rometami, ja zaczynałem tak samo od chinola, zwał się ZONGSHEN i doginałem nim prawie 2 lata w terenie w kasku na ścigacza...
a wcześniej przerabiałem Simsony, motorynki, komarki, jawki, CZty i tego typu sprzęty. :)

7

Nie jest tak źle żeby się łamać. Ładnie burczy, na gume idzie... komara nie przypomina, nie łamie się na hopkach. Tylko ta prędkość...niewiele ponad 100km/h.

8

Fakir napisał/a:

Nie jest tak źle żeby się łamać. Ładnie burczy, na gume idzie... komara nie przypomina, nie łamie się na hopkach. Tylko ta prędkość...niewiele ponad 100km/h.

Jak to ta stara nsr to z tego co pamiętam max ok 170...

9

Siema :)

KXF 250 '14

10

Siema, co ty się spodziewasz po 125 w 4t? Moja Wr z ostrym wiatrem w plecy leciała ledwo co 120

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250