Odp: uklad wydechowy do drz
Kolega pytał o 3x3 a nie o dysze więc o tym nie pisałem.
Jeśli chcesz coś robić to zacznij od kupna akcesoryjnego wydechu, dysz do gaźnika i jak to zamontujesz możesz wtedy wycinać dziurę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » uklad wydechowy do drz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolega pytał o 3x3 a nie o dysze więc o tym nie pisałem.
Jeśli chcesz coś robić to zacznij od kupna akcesoryjnego wydechu, dysz do gaźnika i jak to zamontujesz możesz wtedy wycinać dziurę.
Nie kupuj dysz, szukaj od razu FCRa, bo i tak na nim skończysz. ;)
no to wycinanie to ogarnąłem ale majsterkowanie przy gaźniku ... bał bym sie ze cos popieprze :) no ja ogladalem te filmiki jak to zrobic ale sa po angielsku ... pomógł by ktos i powiedzial dokladnie co trzeba kupic i jak to zrobic ?
ma ktos do sprzedania taki gaźnik ??
Łukasz125: ja to rozumiem inaczej.
Modyfikacja 3x3 obejmuje 2 etapy:
1. modyfikacje gaźnika (dynojet albo jdjetkit)
2. wycięcię dziury
I tyle. Do tego można zmienić tłumik, albo cały wydech.
Tutaj filmik: [url]http://www.youtube.com/watch?v=VtKWbs0N5lo[/url]
no ale jest on po angielsku !! dlatego pytam jak zrobic ten zmodyfikowac gaznik bo nie rozumiem .
widze ze sa FCRy na allegro ale czy to sie oplaca kupic taki gaznik za okolo 500-700 zł ? chyba lepiej zrobic to samemu ?
Ale co zrobić? FCR to zupełnie inny gaźnik, ja kupiłem za 350zl, poszukaj na bank znajdziesz. Pamiętaj, że ma być z odkręcanym adapterem, na forum jest wszytko opisane, kolega Haker33 popełnił opis co, jak i z czym.
A dysze w Mikuni wymienia się bardzo łatwo, niestety większość opisów jest po angielsku, w sumie zdjęcia wystarczą żeby rozeznać się co i jak.
I jeszcze dodam że przerobienie standardowego (mikuni) gaźnika daje mniejszy efekt niż zamontowanie FCR. Ale wiecej to Ci powiedzą osoby które to robiły i mają doświadczenie.
No dobra przekonaliście mnie do FCRa :) no właśnie za 350 są ale z mikro pęknięciami itp wiec nie chciał bym wydać teraz i jeszcze za jakiś czas znowu coś wymieniać ... ma ktoś fcra do polecenia sprzedania :D ?
To oznaczenie 39 co znaczy ?
Średnicę gaźnika, taki Ci wystarczy, nie ma sensu brać większych.
Poszukaj FCRa, podzwoń do ludzi rozbierających WRki, CRFki, najlepiej pojechać po gaźnik osobiście właśnie z uwagi na tą pękającą przesłonę.
Średnicę gaźnika, taki Ci wystarczy, nie ma sensu brać większych.
Poszukaj FCRa, podzwoń do ludzi rozbierających WRki, CRFki, najlepiej pojechać po gaźnik osobiście właśnie z uwagi na tą pękającą przesłonę.
dziekuje bardzo :)
Nie kupuj dysz, szukaj od razu FCRa, bo i tak na nim skończysz. ;)
Kolega dobrze prawi !
wsadzisz dysze minie tydzień ,może dwa i tyle z fun'u :(
Ten FCR w porównaniu do ori mikuni to jak niebo a ziemia?
Po za tym kolega chciał poprawić brzmienie motoru a niedługo big bore będzie wkładał widzę :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » uklad wydechowy do drz
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 72 zapytań