Temat: Wrocławianka wita.
Jak na wstępie z tym, że serdecznie. ;]
Lata ktoś coś na zDolnym Śląsku, a może do Kisielina wybieracie się jeszcze w tym roku?
Pzdr Magda
www.bezciśnienia.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Wrocławianka wita.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak na wstępie z tym, że serdecznie. ;]
Lata ktoś coś na zDolnym Śląsku, a może do Kisielina wybieracie się jeszcze w tym roku?
Pzdr Magda
Dzieńdobry:)
*
Cześć :)
Witaj Magdo :)
Też się w niedzielę wybieramy na dwa sprzęty z Wro. Zatem jak pogoda dopisze to do zobaczenia.
Tylko opony sen z powiek spędzają, bo ja na mutantach. Jakieś sugestie przy okazji co do półslików na przyszły rok?
siemasz. widzialem gdzies we wroclawiu twojego kata, bardzo ladny. w niedziele jedziemy do kisielina
Kajtek celebryta! :D
Jakieś sugestie przy okazji co do półslików na przyszły rok?
Cześć.
Mcienki z forum posiada Goldspeedy w różnych konfiguracjach. Ja używam i mogę polecić z czystym sumieniem.
siema, a po mieście też latasz czy tylko tor ?
Cześć,
opony, kombi, rękawice - mcienki polecam.
Zamierzasz startować w przyszłym roku w PP?
Witam :)
Lata się po zDolnymśląsku :) Jak będziesz planować jakąś jazdę po Kotlinie Kłodzkiej, Górach Sowich albo okolicach to daj znać :D
Gierwi słyszałam właśnie o maxxisach dużo dobrego, dzięki za cynk.
Tabul pewnie, że latam po mieście to oczywista oczywistość. :)
Wojtek będę pamiętać
Lubart byłam w zeszłą niedziele w kisielinie na PP i podjurgało mnie nie lekko. Idąc tym tropem jeśli już to raczej dla frajdy, bo z moją ćwiartką i umiejętnościami szans na bycie przedostatnim raczej nie ma, a w planach zmiany sprzętu na razie brak :) Poza tym dopiero w przyszłym roku planuje hebel z przodu zmienić i sprzęgło antyhop.wsadzić, bo jak narazie na oryginałach latam i moje 250 nabiera jeszcze mniejszego znaczenia niż ćwiartka rasowego sm. ;]
Więc zapraszamy do tematu [url]http://forum.supermoto.pl/topic14842-wroclaw-kto-lata-supermoto-p46.html[/url]
Pozdrawiam
Cześć
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Wrocławianka wita.
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 87 zapytań