Odp: Supermoto
Dzinkss napisał/a:oskaaa napisał/a:Z reguły sie nie przypierdalam ale jak pojawia sie farmazon tego typu to musze.
Znu-co ci sie mistrzu prostej?I nie mowie tego jako wlasciciel drz, mam tez YZ450 i exc200.
Nie bij piany kolego, bo generalnie chodzi o to, ze taka 125 obiade cię pierwszym lepszym samochodem, a mnie przy drzecie wkurwiało to ze jak był kawaleczek prostej to byle astra I była mnie w stanie dogonić i jebnac. I nie nazywaj mnie mistrzem prostej, bo jak bym chciał nim byc to kupiłbym sobie r-łana, a to ze doradzam komuś mocniesze moto to nie po to zeby za.pierdalał po prostej i patrzył ile mu pociągnie, wiecej mocy= wiecej frajdy. A jak chcesz zobaczyć jaki ze mnie mistrz to zapraszam na przejazdzke.
nie bij piany bo nie do ciebie pisałem
czarnysm610 napisał/a:oskaaa napisał/a:na prostej ogarniam i 610 jak ty
akurat nie jezdze juz 610 tylko 525 A ty sie nie rzucaj tak bo chyba za mocno sie poczułes troche ;] Masz jakis kompleks czy cos ?
czarny, moze sie poczuwam ale nie o to chodzi. bajera byla o tym, ze - wedlug mnie - wiecej mocy to wcale nie wiecej zajawki.
z tym mistrzem prostej to świrunek, bez wniku
5!Budyń1166 napisał/a:ludzie spoookojnie... chciałem poczytać rad na temat jaki założyłem, a nie udowadniana sobie kto lepiej jeździ czy jaki moto jest lepszy, każdy ma inny gust ; )
ostatnie pytanie i będę wszystko wiedział. KTM 525 bedzie dużo droższy w utrzymaniu od WR450f??budyn, sory za oftp.
ja bym brał WR
Wiec czytaj temat od poczatku chlopak smigal na tysiacu a ty mowisz ze odradzanie jemu DRZ to farmazon. Przemysl zanim cos napiszesz , to forum nie czat na fejsie.