Odp: uklad wydechowy do drz
Fajnie DRZ gada na FMF powercore 4 z powerbombem.
Mam u siebie i potwierdzam, urywa ... uszy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » uklad wydechowy do drz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajnie DRZ gada na FMF powercore 4 z powerbombem.
Mam u siebie i potwierdzam, urywa ... uszy.
ja podobno mam seryjny z wersji E (tak twierdził sprzedający i rzeczywiście jest napis Suzuki).
Głośno, ale fajnie głośno nie "bębenki pękają" głośno, jednak nie wali ogniem :)
Ja mam serie na przelocie i tez polecam :) tanim kosztem mozna naprawde ładnie przerobic seryjny wydeszek :))
Ja mam serie na przelocie i tez polecam :) tanim kosztem mozna naprawde ładnie przerobic seryjny wydeszek :))
no ja myślałem o tym żeby wybebeszyc seryjny a trudno to zrobić ? I tak wg jak :) ?
Na zagranicznych forach zawsze chwalą MRD/SSW (FMF też, żeby nie było :)), podobno najlepszy wydech do drz. Ale bez innych modów to taki wydech to troche przerost formy nad treścią.
Ewentualnie jeżeli masz stockową drzte to możesz dać oryginalny tłumik do skrócenia i przerobienia. Edhaust robi coś takiego, sam może się skuszę na to jeżeli zdecyduje sie na 3x3 i JDjetkit.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LfEDlPpYkq4[/url]
A jakie mody jeszcze trzeba było by ?
Dysze i 3x3 jak pisał kolega, ewentualnie FCR
ZAWA napisał/a:Ja mam serie na przelocie i tez polecam :) tanim kosztem mozna naprawde ładnie przerobic seryjny wydeszek :))
no ja myślałem o tym żeby wybebeszyc seryjny a trudno to zrobić ? I tak wg jak :) ?
ja oddałem do firmy co robi tłumiki od samochodów , koszt 60zł :)))))( chodz słyszałem ze srednio wybebeszenie kosztuje okolo 150zł )
Wanted napisał/a:ZAWA napisał/a:Ja mam serie na przelocie i tez polecam :) tanim kosztem mozna naprawde ładnie przerobic seryjny wydeszek :))
ja oddałem do firmy co robi tłumiki od samochodów , koszt 60zł :)))))( chodz słyszałem ze srednio wybebeszenie kosztuje okolo 150zł )
Albo siedzenie w garażu i zabawa z wydechem ;)
Mi się udało za 60zł wiec wydaje mi sie ze nie warto brac się za to samemu :)
polataj po miesice i poptaj po filrmach ile za zrobienie przelotu w samej końcówce :)
Dysze i 3x3 jak pisał kolega, ewentualnie FCR
a ja nie rozkminiam o co chodzi z tymi wszystkim nazwami "FCR" 3x3 ?? :D
juz ogarniam a kto robił juz takiego 3x3 i pomoże ?
Tzn w czym ktoś ma Ci pomóc ze zrobieniem 3x3? wycinasz dziurę pod siedzeniem w miejscu w którym jest oryginalnie wlot powietrza do komory filtra powietrza z tego co kojarzę 9x9cm i gotowe. Tylko przed wycinaniem zabezpiecz jakoś filtr, i miejsce gdzie filtr jest przymocowany żeby Ci paprochy nie powpadały potem poodkurzać dobrze komorę i w koło i koniec.
Sam tego nie robiłem, piszę co na forum wyczytałem i w jednej drz widziałem którą miałem kupić miała wydech fmf'a i zrobiony 3x3
Chyba 7,5x7,5cm jest pełno filmików jak to zrobić, ale bez dysz nie ma co ciąć airboksa.
Łukasz125 - to nie tak.
Jest tak jak napisał rbsn99.
Robienie samego otworu bez modyfikacji gaźnika nie ma sensu. W 3x3 chodzi o to że kupujesz zestaw dysz do gaźnika i wycinasz otwór. Samo wycięcie otworu nie zwiększy mocy, a może nawet wpłynąć negatywnie na prace silnika.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » uklad wydechowy do drz
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 78 zapytań