Odp: Lusterka pod kierownice.
Radziu PW
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Lusterka pod kierownice.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Radziu PW
Tak wyglądają u mnie.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/715/img0374ev.jpg/][/url]
Tak wyglądają u mnie.
Czy w takim położeniu wogóle coś z tyłu widać?
No właśnie długo szukałem miejsca, ale tak widać wszystko co się dzieje z tyłu + takie dziwne zdjęcie, ale chodzi o to jak to wygląda.
Na pewno tak duzo lepiej niż bliżej środka jak ma Olaff.
Koledzy a co wy tak kombinowaliście z tymi lusterkami ja qpilem z tych linków co raczek przesłał za 80zł dostałem 2szt w ładnym opakowaniu i odbyło się to bez problemów.
Ja kupiłem przez ebaya za 40zł i po 1.5tyg dostałem ładną paczkę z Hongkongu;)
Pytanie do zdjęcia wklejonego przez Peka - czy wogóle w ten sposób jest cokolwiek widać? czy jest to bezpieczne ponieważ trzeba głowę kierować w dół tracąc na ułamki sekundy "styczność z rzeczywistością" a może patrzycie kątem oka w lusterka?
Kwestia ustawienia i miejsca. Peka chciałem dać te lusterka tak jak Ty, ale u mnie z prawej strony dojście do zamocowania na kierze blokuje pompa hamulcowa, a z lewej jest ok, ale znowu dupa z regulacją, bo haczą o panel z kierunkami itd.
Pytanie do zdjęcia wklejonego przez Peka - czy wogóle w ten sposób jest cokolwiek widać? czy jest to bezpieczne ponieważ trzeba głowę kierować w dół tracąc na ułamki sekundy "styczność z rzeczywistością" a może patrzycie kątem oka w lusterka?
Qbek- jak sie przyzwyczaisz (jakies 2godz) to bedziesz wolal te lustra niz standardowe, ja mialem w swojej huscw zalozone tak jak Peka i było luks, widocznosc bardzo przyzwoita i ogolnie elegancko.
Nie musisz kierować głowy w dół, wystarczy zerknąć, pozatym i tak więcej kręce głową niż patrze w te lustereczka.
Ale są więc niebiescy nie mogą się dowalić. Chociaż przy kontroli fajna riposta była jak nie zauważył :D
Ma ktoś jeszcze jakiś namiar na takie lusterka ? Lub coś podobnego
[url]http://www.ebay.com/itm/FOR-CAFE-RACER-[/url] … 4ab845e348
Mogli byście podać jakieś linki do tych lusterek pod kierownicą ? ;)
+1, też chętnie bym sobie sprawił
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Lusterka pod kierownice.
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 76 zapytań