Temat: Suzuki DR-Z 400 SM
Witam. Kupie suzuki dr-z 400 w oryginalnym SM. Najlepiej gdyby było coś przy nim do zrobienia, od plastików po mechanikę. Szukam czegoś w dobrej cenie. Proszę o propozycję :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Suzuki DR-Z 400 SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Kupie suzuki dr-z 400 w oryginalnym SM. Najlepiej gdyby było coś przy nim do zrobienia, od plastików po mechanikę. Szukam czegoś w dobrej cenie. Proszę o propozycję :)
Zastanawiam się nad zmianą swojej 2007 ale ma tylko koła enduro (dopadła mnie pomarańczowa zaraza ;) ). Przebieg ok 17 tys. w zimę był założony nowy łańcuszek rozrządu i regulacja zaworów, Na wiosnę nowe opony i napęd - złoty did wzmocniony (od tego czasu przejechałem z 2 tys km), W silniku olej syntetyk 10w 50 Elfa- wymieniany co 1 tys km - zbliża się do wymiany(pewnie go wymienię). Osłona pod silnik i na dekalch. Jakieś ledowe lampy z tyłu + kierunki, oryginalny licznik zmieniony na Trailtecha. Wydech Leosia. Cena - 10200. Jak cos wal na PW.
Niewątpliwie jest to ciekawa oferta ale szukam czegoś już w SM. Może być to nie tylko DR-Z ale XTX, LC4 czy 610 SM .
To jest DRZ SM ale ma założone koła enduro :)
Cześć, jak chcesz dłubać to możesz dopieszczać wizualnie mojego kata:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2665383710[/url]
Cena do negocjacji.
Pozdrawiam,
Maciek
co prawda stan IGIEŁKA :) ale będziesz miał blisko :)
pod koniec tygodnia dam CI więcej info + zdjęcia :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Suzuki DR-Z 400 SM
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 78 zapytań