Temat: ubranko na moto
Panowie bardzo proszę polećcie jakiś sklep w Warszawie albo opodal żeby kupić skórę na moto dodam że ma być to super skórka na super moto :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ubranko na moto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie bardzo proszę polećcie jakiś sklep w Warszawie albo opodal żeby kupić skórę na moto dodam że ma być to super skórka na super moto :)
Liberty Motors, moto-Akcesoria, sam byłem w tych dwóch i wybrałem kombiak dwuczęściowy Dainese+ buty Sidi
Liberty Motors, moto-Akcesoria, sam byłem w tych dwóch i wybrałem kombiak dwuczęściowy Dainese+ buty Sidi
Koso ile taki komplet kosztował?
Jeszcze brałem rękawiczki i pare pierdół to prawie 5k
Drogo? Dobry kombiak, buciki, rękawiczki i jakieś tam pierdoły to okło 5 tys lekko się uzbiera
powie mi ktoś co kupić najlepiej żeby była dobra cena do jakości ?? może ktoś ostatnio kupował ubranko i jest zadowolony :) ?
Na ciuchach nie ma co oszczędzać za bardzo, bo to w końcu jedyna rzecz która cie chroni przy upadku.Ale teraz mocniej odkręcam manetke w zakrętach, także jest tego jakiś plus może;D
Na ciuchach nie ma co oszczędzać za bardzo, bo to w końcu jedyna rzecz która cie chroni przy upadku.Ale teraz mocniej odkręcam manetke w zakrętach, także jest tego jakiś plus może;D
szkoda że nie zawsze potem maszyna zostaje w jednym kawałku:P
[url]http://outlet.intermotors.pl/[/url]
MVD - motocyklon Poznan
W Nadarzynie w outlecie intermotors jest fajny jednoczęściowy ixon biało-czarny za 1300 zł !
Mi sie podobał, ale dla mnie za jasny, nie dla takiego flejtucha jak ja, poza tym Lka na mnie trochę za krótka.
Wiszą jeszcze jakieś alipnestarsy czarne i chyba czerwono-srebrne, stan na 15 września , teraz może mają coś jeszcze innego
hmmmm no oszczędzać nie zamierzam własnie mam tak 1600 na kombiaka tyle ze chciał bym 2 częściowy napewno a wiecie moze jaka rozmiwarówka mniej wiecej dla mnie bedzie przy wzroście 178 i w sumie zawsze M nosze to coś koło 42 -44 ??
[url]http://outlet.intermotors.pl/[/url]
tu mi sie podoba trzeba bedzie sie wybrać :) dzieki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » ubranko na moto
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 74 zapytań