16

Odp: KTM 690 smc

Jak mam podjac decyzje nie widza zdjec?, a co mialem Ci napisac?

Jaki rok produkcji masz tej bemki i wrzuc jak mozesz jedna fote tutaj,

a moja odpowiedz byl troszke inna:))

dukeSebo napisał/a:
Wysłałem kilka zdjęć i krótki opis. :)
Niestety ale nie interesuje mnie zamiana na Twojego duka:(((
pozdrawiam

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

17 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-09-20 20:19:16)

Spoko, rozumiem... ja mam zwyczaj rozpisywania się zbytniego, a nie wszyscy wyznają tą samą zasadę. No i czasami robi się nieco smutno gdy na moje wiadomości od serca... ktoś odpisuje zdawkowo, krótkim zdaniem :(

BMW mam z 84 roku w oryginale. Spokojnie można ją wrzucić na zółte tablice. Miałem ją ze sobą gdy mieszkałem w Irlandii i zwiedziła ze mną kawałek świata. Pojawiałem się nią na wielu zlotach klasyków. Z naszymi tablicami zawsze byłem miło widziany.
W trasie pali zajebiście mało nie przekracza 7/8 litrów jak dla Ciebie idealna na lans po Norwegii.
Przy prędkości 220/240 tym samochodem płyniesz po drodze. Fenomenalne w prowadzeniu ;)
Oczywiści to jeszcze wersja z pełnymi chromami (w idealnym stanie)

Już raz miałem szóstkę zamienić na "pechowe SMC" od Mańka z forum :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

18

DukeSebo, no coz mam napisac hmmm.... powiem wprost bmw odpada gdyz jest za mlode:))) W Norge samochod jest uznawany za zabytkowy po uplynieciu 20 latek od jego zejscia z tasmy produkcyjnej, w przeciwnym wypadku jest traktowany przez panow z tolla za normalny pojazd i trzeba zaplacic kosmiczne pieniadze by go oclic szczegolnie ,ze na wysokosci cla ma wplyw pojemnosc, takze przykro mi.

pozdrawiam

19

z tego co się orientuje to BMW serii 6 e24 było produkowane do 1990 roku wiec nawet w norwegii byłoby traktowane jako zabytek. Jeśli się mylę proszę poprawić.

20 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-09-21 11:19:52)

tedi90 napisał/a:

z tego co się orientuje to BMW serii 6 e24 było produkowane do 1990 roku wiec nawet w norwegii byłoby traktowane jako zabytek. Jeśli się mylę proszę poprawić.

Masz TEDI absolutną racje :D

Nie każdy musi się znać na wszystkim... ale wiedza ta wyskakuje po mniej niż sekundzie z wyszukiwarki google.
Choćby w głupiej Wikipedii ;)

A ja to wszystko podsumuję krótkim komentarzem... strata czasu :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

21

Seba kolega aktivebat.no chyba lubi sobie pomarzyć ;)

22

Zbyt długo już siedzę na forum by nie odróżnić pisania dla samego pisania... z chęci robienia szumu wokół swojej osoby, być może tylko dla zwykłego zabicia czasy ;)

Tylko dla samego zabicia czasu... bierze się książkę do czytania lub włącza się film.

23

dukeSebo z chęcią zobaczył bym to twoje cacko, jak możesz to podeślij fote albo wstaw je tutaj ;) choć zainteresowany nim nie jestem, mnie osobiście bardziej mustangi interesują.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

24

przepraszam myslalem o 30 latach a napisalem 20 moj blad.

25

do zamkniecia

26

Tak będzie najrozsądniej, najlepiej zamknąć ten temat.

Gdyż i Mercedes 560 sec nie ma 30 lat :D A określenia "amerykański sportowy" nie używają pasjonaci klasycznych samochodów.