Odp: KUPIE ktm 690 smc
zadna okazja, jak byly w Poznaniu to tez tyle chcieli z pelnym akrapem, a on szuka nowego za 60% ceny, chyba ,ze juz zszedl na ziemie
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zadna okazja, jak byly w Poznaniu to tez tyle chcieli z pelnym akrapem, a on szuka nowego za 60% ceny, chyba ,ze juz zszedl na ziemie
Proszę Cię o spokój! Wiemy kto czego szuka i jest nadzieja że to dostanie.
Może.... ale prawdę mówiąc nie słyszałem, żeby ktoś za taką cenę kupił z akrapem a nawet jeśli były to już nie ma a obecnie krzyczą 37tys bez akrapa w Gdańsku (jedyna sztuka w Polsce na ten moment czekająca na właściciela poza tym w W-wie) więc nie ma co gdybać.... z resztą z tego co czytałem ten wątek to nigdzie nie napisał, że chce za 60% ceny a napisał, że kupił auto za 60% ceny... inna sprawa czy to prawda czy nie... nie mój biznes - prosił o pomoc to mówię co wiem.
a jak z okleiną, zostawiają tą co była(czyli verva) czy będzie oryginalna?
a jak z okleiną, zostawiają tą co była(czyli verva) czy będzie oryginalna?
Do wyboru. Ale ta co jest to jakaś lipa naklejona na oryginal - mogą zdjąć..mogą zostawić.
Kusili mnie też w Poznaniu w ten sposób, ale już miałem '09 na pełnym Akrapie.
Kusili mnie też w Poznaniu w ten sposób, ale już miałem '09 na pełnym Akrapie.
Czyli jednak była taka opcja swego czasu. Może przy kolejnej partii znów będą takie opcje bardziej dostępne.
Może miało wpływ też to że już jedną nówkę u nich kupowałem, ale nie chciałbym tu jakoś się wywyższać czy lansować. Nawet ze zwykłym wydechem to moto jest świetne. Zawsze można jakąś tańszą opcję wydechu zastosować. Choćby WINGS lub SC.
nigdzie ie napisalem o 60 % znizki .... poza tym nie bylo to na zasadzie ze wchodze do salonu i maja mi dac bo jak nie odchodze z fochem, mam firme ktora wspolpracuje z bankami od lat i wyglada to troche inaczej i g*wno Cie pownno obchodzic skad i jak, jesli masz cos w temacie,pisz, jesli nie to wyjazd stad bo nie potrzebnie mi ujadanie w temacie. ... i prosze Cie nie siej zamętu bo pokazujesz z kazdym postem jak wielkim ignorantem jestes i daj sobie spokoj z tymi kretynskimi postami bo juz dawno ktos powinien Cie do porzadku przywołac bo pieprzysz trzy po trzy w kazdym poscie, wniosles cos do tematu? mam juz powoli dosc tej dziecinady...
co do motocykla VERVY dzisiaj do nich zadzwonie po poludniu i dowiem sie co i jak , mam tylko nadzieje ze lepiej traktuja pokazowe motocykle na Vervie niz na moto-expo :) pamietam 2 lata temu model ducati 1098 ktory po 20 minutach mial juz porozkrecane sruby od szyby i plastiki wygiete jakby wycieczka szkolna sie dorwała i go tarmosiła :)
liczylem ze moze sie udac znalezc cos ponizej 30 tys w sensowym stanie i dlatego w koncu sie tu odezwalem, jesli sie nie uda bede zmuszony kupna w salonie. nie wiem tylko po co az tyle w niektorych tutaj jakiejs dziwnej zazdrosci i nienawisci. czy ja kogos obrazilem pierwszym postem? czy kupno nowego motocykla jest złem ? bo stac mnie na salon ale mimo wszystko chcialbym oszczedzic te 5-6k to i tak zle :) polska mentalnosc jest taka dojrzała.
zamiast pierdolić głupoty lepiej zobacz jak takim pizdzikiem się na gume stawia skoro Ty 70KM moto nie potrafisz nawet z 2.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ISVAePl5wsY&feature=g-vrec[/url]
sorki za offtop...
hehe rozsmieszyles mnie tabul. :D ja mysle ze aktivebata boli to, ze nikt nie chce jego smc tak dlugo i teraz ma problem do black-jacka, który chciał kupić taki właśnie motor..
aktivebat.no napisał/a:zadna okazja, jak byly w Poznaniu to tez tyle chcieli z pelnym akrapem, a on szuka nowego za 60% ceny, chyba ,ze juz zszedl na ziemie
zamiast pierdolić głupoty lepiej zobacz jak takim pizdzikiem się na gume stawia skoro Ty 70KM moto nie potrafisz nawet z 2.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ISVAePl5wsY&feature=g-vrec[/url]sorki za offtop...
widac kto tam rządzi na wiosce :)
swoja droga tematy aktywnego bata daja mi wlasnie do zrozumienia ze nie mamy pola do rozmowy, temat drugie moto r1 i 1098 haha rozwalilo mnie :D porownanie dwoch kompletnie innych bajek, poza tym fakt ze jestes swierzakiem bo latasz od tego roku klasyfikuje Cie troche ponizej moich oczekiwan i motocykla od poczatkujacego nie mam zamiaru kupowac bo dojechany juz pewnie elegancko sadzac po tym co wypisujesz.
dobra koniec offtopu :)
...... dzisiaj do nich zadzwonie po poludniu i dowiem sie co i jak .....
no i jak sytuacja - tak pytam z ciekawości bo coś ucichło :)...sprawdzałeś w rally?
dzwoniłem 2 dni z rzedu tel cisza . pisalem maila - cisza.
Heh może masz zły ale brakuje cierpliwości ;) numer bo ja dzwoniłem i do mnie dzwonili... żyją w każdym razie choć zdarza się, że ciężko się dodzwonić.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań